Produkty pro ústředí pro zástavbu (7)

Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
3D radar pro průzkum země - 3D radar

3D radar pro průzkum země - 3D radar

SLUŽBA PŮJČOVNY VE FRANCIÍ METROPOLITÁNĚ Radar s penetrací do země 3D určený k detekci podzemních potrubí, kabelů, ruin... DLOUHODOBÝ PRONÁJEM (LLD s možností odkupu): Výběrem této možnosti můžete využít následující výhody: > Ovládání vaší hotovosti po dobu trvání smlouvy > Zjednodušené účetnictví (provozní náklady) > Lépe strukturovaná bilance (zadlužení a dlouhodobý majetek beze změny) > Flexibilita smlouvy v případě potřeby změny (od jednoho roku pronájmu) > Možnost odkupu na konci > Rozšířená záruka po dobu pronájmu > Možnost servisních služeb KRÁTKODOBÝ PRONÁJEM: > Minimální fakturace 2 dny (pokud není vyzvednutí/vrácení na našich kancelářích) > Náklady na expresní dopravu hradí zákazník Školení je velmi doporučeno pro nezkušené zákazníky. Doručení: Dopravce Osobní vyzvednutí: Courbevoie a Aix-en-Provence Kontrola zařízení: Kalibrační certifikát Technická podpora: Telefon a e-mail Doporučené školící moduly: Kontaktujte nás Příručka: Uživatelský průvodce v češtině
Easicult TTC

Easicult TTC

Pro snadné sledování mikrobiální kontaminace TTC agar pro odhad celkového počtu mikroorganismů Finsko: 1 jednotka = 10 testů
eCognition Essentials

eCognition Essentials

eCognition Essentials je komplexní řešení, které umožňuje uživatelům všech úrovní rychle vytvářet vysoce kvalitní výstupy pro GIS z obrazových dat. Pracovní postup, založený na technologii eCognition a asistovaný, umožňuje i laikům velmi rychle analyzovat data. eCognition Essentials je zcela nové softwarové řešení určené profesionálům specializujícím se na dálkový průzkum a geomatiku, kteří mapují zemský povrch pomocí satelitních snímků. eCognition Developer je rychlý a přesný vývojový nástroj určený pro interpretaci obrazů s kognitivním přístupem, který využívá informace nejen o pixelech, ale také o objektech. Tento přístup umožňuje integrovat do procesu analýzy obrazu spektrální a relační informace.
Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg