Produkty pro území města (13)

Balení emulgátoru na olej na pletení

Balení emulgátoru na olej na pletení

Tvoří kompletní filmovou vrstvu na povrchu jehel a dokonale je maže. Složeno z neiontových/aniontových emulgátorů, přísad proti opotřebení a proti korozi. 8-13% emulgátoru smíchaného s bílým olejem vytváří jasný transparentní produkt na pletení. Emulgátor nezhoršuje své barvy a vytváří kompletní filmovou vrstvu a dokonalé mazání na jehlách. Balíček teplotně odolného emulgátoru neinteraguje s povrchem pleteniny během kroku tepelné fixace a zajišťuje dokonalý efekt čištění a praní.
Melomakarono

Melomakarono

Svíčka s vůní na rostlinné bázi v červené barvě s bohatou vůní koláče s medem! Celková hmotnost: 430 g Čistá hmotnost: 180 g Výška: 8 cm Průměr: 7,2 cm
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy
Proso - Balení prosa

Proso - Balení prosa

Proso se považuje za jedno z nejzdravějších potravin na světě. Pěstuje se po staletí a získává se z loupaných zrn prosa. Vyznačuje se nejvyšším obsahem vitamínů skupiny B: (B1, B2, B6) a železa a mědi. Proso má také léčivé vlastnosti, je snadno stravitelné a nezpůsobuje alergie, protože neobsahuje gluten, a proto jej mohou konzumovat osoby trpící celiakií. Má antivirové vlastnosti a snižuje zánět sliznic. Obsahuje křemík, který příznivě ovlivňuje stav naší pleti, vlasů a nehtů.
Pohanková mouka 1000g vivio

Pohanková mouka 1000g vivio

Hirschová mouka se skládá z mletých hirsových zrn - jednoho z nejstarších obilovin s mnoha zdravými výhodami. Proso je bezlepkové a zásadotvorné obilí, které obnovuje přirozenou rovnováhu kyselin a zásad v těle, čistí ho, bojuje proti volným radikálům a houbám. Mouka je snadno stravitelná, nealergenní, má jemně oříškovou příchuť a je levnější než jiné produkty ze skupiny "Super Foods". Je zdrojem vlákniny, hořčíku, nenasycených mastných kyselin, zinku, železa a B-vitaminů. Hirschová mouka je skutečnou injekcí prospěšných látek a silnou detoxikací pro tělo. Hillettová mouka je také bohatým zdrojem vlákniny, která je dnes obecně známá jako produkt, který podporuje trávení a pozitivně ovlivňuje stabilizaci hladiny cukru v krvi. To vše vede k pocitu sytosti a menší touze %*RWS - referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> Použití </strong> Hirschová mouka může být použita na...
Kmín Celý (250g) - Kořenky

Kmín Celý (250g) - Kořenky

Kmín je klasikou ve středoevropské kuchyni. U nás, stejně jako v rakouské, východoevropské a skandinávské kuchyni, se rád používá jako celé semeno. Můžeš ho skvěle využít v pokrmech z zelí a brambor, v guláši nebo v polévkách a dušených jídlech. A samozřejmě nesmíme zapomenout - kmín je TO koření pro kysané zelí. Ale také v chlebu a samozřejmě v lihovinách často najdeš silnou, hořko-sladkou vůni kmínu. S naší praktickou zásobní dózou ti kmín dlouho vydrží a můžeš ho snadno dávkovat. Obsah: 250,00 g Číslo výrobku: 802090
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Mouka pšeničná typu 750 pochází z farem v Bieszczadech, které mají ekologický certifikát. Je to jeden z nejpopulárnějších typů mouky, který se získává z mletého pšeničného zrna. Pšenice, díky obsahu bílkovin (lepku), dodává pečivu elasticitu a zajišťuje, že se méně drobí. &nbsp; <strong> složení: </strong> pšenice &nbsp; <strong> Nutriční hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 1450KJ/342kcal - 17%RHP* tuk 1.8g - 2.6% z toho nasycené mastné kyseliny 0.7g - 3.5% sacharidy 68g - 26% z toho cukry 0.5g - 0.6% vláknina 2.9g - 12g - 24% sůl 0.01g - 0.2% *referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> pšeničná mouka typu 750 je ideální na pečení chleba a všech slaných i sladkých pečiv. Ideální na palačinky, vafle nebo jako zahušťovadlo do polévek a omáček. &nbsp; <strong> Poznámky </strong> Skladujte na suchém a chladném místě v těsně uzavřeném obalu.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, zabraňuje hyperaktivitě krve nebo tvorbě ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Absorbuje se pouze z 15-40 % z potravin, obilovin, cereálních produktů, celozrnné rýže, sušeného ovoce, čerstvé listové zeleniny a čokolády, což jsou některé potraviny bohaté na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda poskytuje nejlepší absorpci.
Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje především v Thajsku a používá se v asijské kuchyni. Kromě Thajska, které je jejím hlavním dodavatelem, se jasmínová rýže v současnosti pěstuje také v Kambodži, jižním Vietnamu a Laosu. Jednou z jejích charakteristických vlastností je mírně znatelná, sladká vůně připomínající jasmín - odtud pochází její název. Má také specifickou, velmi mírně sladkou chuť, někdy označovanou jako med. Jasmínová rýže má mnoho výživových hodnot. Především je skvělým zdrojem sacharidů a bílkovin, a zároveň má málo tuku, takže ji často volí lidé, kteří se věnují sportu nebo se snaží zhubnout. Může ji také konzumovat i ti, kteří mají zažívací problémy - jasmínová rýže je snadno stravitelná a nezatěžuje žaludek, i když zanechává pocit sytosti. Rýže je bezlepkový produkt. Je také vynikajícím zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu E a draslíku, hořčíku, zinku, železa a fosforu.
Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinou, také známou jako Quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaná Pseudosob, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. %včetně nasycených mastných kyselin 0,7g - 3% sacharidů 57 - 22% včetně cukrů 0g - 0% bílkovin 14g - 28% soli 0,01g < 1% *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> Grains quinoa by měly být před vařením propláchnuty vodou. Vařte asi 15 minut na nízkém ohni. Budeme vědět, že quinoa je hotová, když se během vaření objeví charakteristické "ocásky" vycházející ze zrn quinoa.