Produkty pro Čerstvé sušené houby (7)

Bio Tagliatelle s Houbami a AOC Kaštanem z Ardèche - Naše Těstoviny

Bio Tagliatelle s Houbami a AOC Kaštanem z Ardèche - Naše Těstoviny

Semolina z tvrdé pšenice bio vysoké kvality, bio mouka z kaštanů AOC z Ardèche (10 %), bio prášek z hříbků (3 %), bio muškátový oříšek. Obsahuje lepek, vejce a stopy sóji. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g: ENERGIE - 1462 kJ / 345 kcal PROTEINY - 10,8 g SACHARIDY - 71 g, z toho cukry 2,1 g TUKY - 1,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g VLÁKNINA - 3 g SŮL - 0,02 g Ean13: 3701511705336 Reference: TagliatelleBioCepeChataigneFr1
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Timut pepř - Papriky

Timut pepř - Papriky

Budete překvapeni tímto pepřem Timut, který má aroma podobné grepfrutu. Jeho zvláštní chuť je ideální v kombinaci s rybami a je velmi trendy mezi šéfkuchaři v dezertech, zejména v čokoládových dezertech. V Nepálu se pepř Timut používá v oblíbených pokrmech na bázi brambor a rajčat. Původ: Nepál Kvalita: A1
Čerstvé Bianchetto hřiby (Tuber Borchii Vitt) - Čerstvé Bianchetto hřiby

Čerstvé Bianchetto hřiby (Tuber Borchii Vitt) - Čerstvé Bianchetto hřiby

Druh: Tuber Borchii Vittadini Univerzální, Bianchetto plní stejnou roli jako bílý hřib. Jeho silná chuť a aroma mohou doprovázet téměř jakékoli jídlo se omáčkou. Sezóna: Od poloviny zimy do jara, přibližně od ledna do dubna.
Čerstvé Zimní Černé Hříbky (Tuber Melanosporum) - Čerstvé Zimní Černé Hříbky

Čerstvé Zimní Černé Hříbky (Tuber Melanosporum) - Čerstvé Zimní Černé Hříbky

Černá zimní lanýž (Tuber Melanosporum) je široce známý v celosvětové kuchyni jako "Perigord" lanýže, nebo v Itálii jako "Nero Pregiato", a je považován za krále černých lanýžů. Obvykle má zaoblený tvar, ale může být také nepravidelný nebo lalokovitý, obvykle dosahuje velikosti až 10 cm (3,9 palce). Je charakterizován malými pyramidálními hroty a černohnědou kůží; dužnina zimního černého lanýže je zpočátku bílá, poté tmavne. Je prostoupena bílými žilkami, které s věkem hnědnou.
ČERNÝ HŘÍBEK ŠÉFKUCHAŘSKÝ SET NA VEČEŘI – Čerstvý Černý - ČERNÝ HŘÍBEK

ČERNÝ HŘÍBEK ŠÉFKUCHAŘSKÝ SET NA VEČEŘI – Čerstvý Černý - ČERNÝ HŘÍBEK

Hlívy se často pěstují a kultivují na specifických místech, aby lépe vyhověly vysoké poptávce. Nicméně u některých typů hříbků není pěstování a farmaření možností a dodavatelé se musí spoléhat na divoké zdroje hříbků.
Čerstvá Burgundská Černá Hřib (Tuber Uncinatum) - Čerstvá Burgundská Černá Hřib

Čerstvá Burgundská Černá Hřib (Tuber Uncinatum) - Čerstvá Burgundská Černá Hřib

Burgundská lanýž, známý také jako podzimní lanýž, se sklízí ve Francii, Španělsku, Itálii a v některých východoevropských zemích, jako je Bulharsko. Má o něco intenzivnější aroma a silnější charakter než jeho příbuzný, letní lanýž. Zpočátku má hořkou chuť, ale ta ustupuje jemnějším chutím lískových oříšků a hub.