Produkty pro časovací relé (6)

Nova-K52

Nova-K52

Jedná se o chelátový kapalný draslík, který usnadňuje dostupnost draslíku. Díky své úplné rozpustnosti je aplikace velmi rychlá a rostlina ho okamžitě asimiluje. Zlepšuje organoleptickou kvalitu plodů, zeleniny a průmyslových plodin, stejně jako zbarvení květin okrasných rostlin. Aplikován na konci vegetativní fáze (před sklizní nebo sklizní) urychluje dozrávání, zvyšuje odolnost vůči suchu a klimatickým nepřízním. Přítomnost adekvátní dávky chelatačného činidla zaručuje úplnou dostupnost draslíku, bez ohledu na kvalitu vody používané pro listové a fertigační ošetření. SKU:n/a Velikost:1000 LITRŮ, 20 LITRŮ, 5 LITRŮ
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg