Produkty pro časovací relé (3)

Beaujolais Vesnice

Beaujolais Vesnice

Tradiční beaujolais metoda: Poloviční karbonická macerace. Víno zraje v nerezových tancích, aby si zachovalo veškerou křupavost typického ovoce Beaujolais. POZNÁMKY K DEGUSTACI Intenzivní a hluboká rubínová barva s lesklými odlesky. Výrazné, nos nabízí kořeněné, opražené a vanilkové aroma, stejně jako ovocné tóny ostružin a višní. V ústech je útok plný harmonie, kulatý a lahodný. Patro odhaluje opražené a vanilkové chutě, smíchané s drobným černým ovocem. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Podávejte při teplotě kolem 15 °C k pečenému králíku, grilovanému steak nebo černému pudinku s opečenými jablky. Skvěle se také hodí k sýrům jako Délice de Bourgogne nebo Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir Vinice: granitové půdy – kontinentální klima
Viré-Clessé

Viré-Clessé

Jasně žluté šaty se zlatými odlesky. Jemné, přímé, s ovocnými tóny (žlutý citron, mučenka) a minerálními náznaky. Štědré, patro je čisté, přesné s náznaky citrusů a bílého ovoce. Slané, osvěžující zakončení.
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Lesklá zlatá barva se zelenými odlesky. Čerstvé, intenzivní s tóny peckovin (broskev, meruňka) a sušeného ovoce (mandle, lískový ořech). Tonizující, dužnina je vinná, subtilní, dobře vyvážená přirozenou svěžestí.