Produkty pro časovací relé (39)

Řemeslná výroba koňaku - XO koňak - Rezerva 2012 - Láhev 20 cl

Řemeslná výroba koňaku - XO koňak - Rezerva 2012 - Láhev 20 cl

Výjimečný produkt si žádá výjimečné balení UNIKÁTNÍ ŘEMESLO VE FRANCOUZSKÉM STYLU Rozhodli jsme se zvýraznit tento koňak prostřednictvím rafinovaného balení, abychom podtrhli francouzské řemeslo. DOPORUČENÍ K POUŽITÍ: Tento koňak si můžete vychutnat jako digestiv nebo s ledem. Může doprovázet jak vaše rodinné akce, tak vaše jídla, ale také se stát partnerem vašich večerů.
Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Vin rosé AOP Bordeaux

Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Vin rosé AOP Bordeaux

ORIGINE Víno rosé Bordeaux Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž kořeny sahají až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, na jedné z nejstarších cest Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne. Jeho vinice o rozloze více než 300 hektarů, z nichž 6 je věnováno výrobě tohoto rosé, těží z výjimečné polohy na jílovito-vápencových svazích, které dosahují výšky 110 metrů a jsou převážně orientovány na jih. Vinné révy, které jsou vysazeny kolem zámku, jsou rozumně rozděleny mezi červené a bílé odrůdy podle terroirů. S průměrným věkem 35 let jsou pěstovány s péčí, tradičním způsobem a s respektem k jejich prostředí. Prostorný sklep je vybaven všemi moderními zařízeními (kontrola teploty, pneumatické lisy, mikro-oxygénace) potřebnými k výrobě velkých vín.
Calvados 6 Let 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Let 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Ans se poznává podle své zlaté barvy. Vůně se vyznačuje intenzivními ovocnými aromaty jablek a čerstvého ovoce. Na patře je útok jasný s květinovými, tonickými, mentolovými a kořeněnými tóny. hrubá hmotnost: 1450g Hmotnost kartonu 6: 9kg
Krémový

Krémový

Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
Eau de vie

Eau de vie

Neodolatelné obiloviny to je autentická chuť místních obilovin. Uvařili jsme, fermentovali a destilovali plody práce zemědělců, kteří orali a zasévali vybrané odrůdy v Bretani. Neodolatelné obiloviny, to je spolupráce země na tomto procesu.
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
VSOP - Armagnac Castarède

VSOP - Armagnac Castarède

Náš Bas Armagnac VSOP s obsahem 40° je směs několika ročníků, které zrály v dubových sudech minimálně 8 let. S topazově jantarovou barvou a bronzovými odlesky nabízí příjemnou vůni s tóny šafránu, lehkého pepře, kokosu a glazovaných švestek. Na patře poskytuje velký pocit svěžesti s aroma švestek a mandlí, přičemž si zachovává velmi pěknou rovnováhu. Dodáváno s etui, je to dokonalá volba pro milovníky armagnacu, kteří hledají rafinovaný chuťový zážitek.
Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Jednoduše Braucol - Vína

Jednoduše Braucol - Vína

Přírodní víno z autochtonní odrůdy a originální vinifikace. Kdo by to řekl lépe? Jednoduše Braucol, to je čerstvá malina a krásná kořeněná struktura: kurkuma, kmín a náznak tonkového bobu. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Région: JIH-ZÁPAD Couleur: Červené Cépages: Braucol Mode de culture: Přechod na bio Caractère: lehké / ovocné Contenance: 75cl Quantité de soufre: velmi málo nebo bez síry Millésime: 2019
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Pilsner Corona

Pilsner Corona

Pivo Corona je ztělesněním osvěžení a chuti a považuje se za okouzlující ikonu mezi nejlepšími pivy na světě. Tento zlatý elixír, vyrobený s bezprecedentní zručností, bez námahy zachycuje podstatu uvolněných plážových dnů a tkaní koberce z tropického štěstí a bezstarostných okamžiků. S každým douškem uvolňuje pivo Corona symfonii chutí, které tančí na vašich chuťových pohárcích. Křupavé citrusové tóny a nádech šťavnaté limetky se setkávají, oživují vaše smysly a vyvolávají touhu po dalším. Jeho hladká, sametová textura obklopuje váš jazyk a nabízí bezkonkurenční potěšení, které je jak příjemné, tak uspokojivé.
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25° a 30°C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž v polovině fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi výlisky a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační macerace po dobu 8 dnů. Výrazná vůně, jeho nos je kořeněný, opékaný, vanilkový, s černým ovocem, které se mísí s krásnou tříslovinovou strukturou, obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva
Čistý Původ 100% Peru

Čistý Původ 100% Peru

Peru patří mezi nejzalesněnější země na světě, více než polovina Peru je pokryta stromy – a velká část z toho je amazonský tropický les. Není divu, že Peru je v top 10 nejvíce biodiverzních zemí na světě. Bohužel, odlesňování a degradace lesů jsou v Peru vážné problémy, způsobené monokulturním zemědělstvím, těžbou, výstavbou silnic a nelegálním kácením. Protože kakao roste v agrolesnictví, jeho pěstování dává farmářům příležitost vydělat si, zatímco chrání lesy a zachovává biodiverzitu. Kakao Peru Ucayali je organicky produkováno a certifikováno; nejsou používány žádné pesticidy ani chemická hnojiva. Kakao Peru Ucayali pochází z odrůd Trinitario. Jeho chuťový profil se vyznačuje vyváženým čokoládovým tělem, nízkou kyselostí, s pozoruhodnými sladkými tóny karamelu a ořechů a náznaky ovocných chutí. Po ručním sběru přinášejí farmáři mokré kakaové boby do centrální fermentační jednotky. Původ: Peru Region: Střední Amazonie Odrůda: Trinitario Náznaky: Karamel, ořechový, ovocný SKU: 5430002193212 ČISTÁ ČOKOLÁDA: 100% kakaové boby Energie: 550Kcal, 2300kJ Celkový tuk: 52g z toho nasycené tuky: 31g Sacharidy: 5g z toho cukry: 0g Bílkoviny: 15g Sůl: 0g
Ječné zrno

Ječné zrno

Ječmenné zrno obsahuje až 15,8 % bílkovin, 76 % sacharidů, 3-5 % tuků, 9,6 % vlákniny, enzymy, vitamíny skupiny B, D, E, A. Vláknina, která se převážně skládá z krupice, čistí střeva od škodlivých látek a toxinů. Beta-glukany z ječmene obnovují mikroflóru trávicího traktu a jsou užitečné při léčbě řady onemocnění trávicího systému.
MOTOROVÝ SKÚTR

MOTOROVÝ SKÚTR

Logické funkce zajišťují zabezpečený a kontrolovaný tok zboží na dopravníku tím, že spouštějí a zastavují na definovaných segmentech v rámci dopravníku. Logické funkce řídí akumulační válečkový dopravník s přesným vkládáním a odstraňováním zboží během distribuce.
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Červená Odrůda 100% Pinot Noir – Zrál v Sudu Vinařská Oblast: Střední Loira Přirozená Oblast: Le Berry Typ Půdy: Hlinitý Štěrk Průměrný Výnos: 45hl/ha Teplota Podávání: 14°
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

Víno vysoké kvality získané pečlivým výběrem hroznů odrůdy Cannonau, převážně pocházejících z vinic starších 40 let, pěstovaných jako keř. Po pomalé fermentaci na slupkách, která probíhá v malých ocelových nádobách po dobu přibližně 20 dní, zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 24 měsíců. Následuje zrání v lahvi ležící na boku po dobu alespoň 8 měsíců. Skvělá granátově červená barva. Vůně je impozantní. Bohatá na aroma zralého červeného a černého drobného ovoce, náznaky višně a lékořice proložené bylinkami z oblasti Středomoří, jemnými a sladkými kořeními. V chuti je příjemně hřejivé, slané a kořeněné, to vše dokonale spojené minerálním spektrem. Jeho bohatá a sametová struktura je dobře vyvážená tříslovinovou komplexností a elegantní a dlouhotrvající perzistencí. Je to víno, které se skvěle hodí k nejexkluzivnějším a nejjemnějším požitkům. Perfektní k doprovodu sýrů s velkou strukturou a chutí nebo významných masových pokrmů.
Fabre De Nature 75cl - Speciální Cuvées

Fabre De Nature 75cl - Speciální Cuvées

Intenzivní purpurová barva, velmi expresivní vůně, výrazné tóny červeného ovoce. Široké v ústech, bohaté a kulaté třísloviny. Krásná délka. ROČNÍK:* 2018
Chénas - V Nirvat

Chénas - V Nirvat

Web: na samém severu oblasti Beaujolais, jeden z deseti crus této apelace. Je to malý bratr Moulin à Vent. Historie & tradice: Poklidný jako jeho granitové terroir, elegantní jako les dubů, který by mohl nahradit, se říká, že Chénas umí probudit patro kořeněnými chutěmi. Velmi vyhledávaný, je nej 'vzácným' z Crus Beaujolais. Vinařství: Půda: Růžový granit Hustota výsadby: 9 000 keřů/ha pro kontrolu síly odrůdy. Řez: pohárkový, velmi krátký, umožňuje kontrolovat výnosy. Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Červená barva s krásnými fialovými odlesky, tato cuvée uvolňuje komplexní vůně červeného ovoce a rybízu, doprovázené náznaky mandle. Po jasném útoku víno zaplní celou ústa.
Château Tourril

Château Tourril

V přechodu na ekologické zemědělství. Noční sklizeň. Fermentace v termoregulační nerezové nádobě, lisování. Zrání v termoregulační nerezové nádobě, zrání na kalech, technický korek z korku. Hlinito-vápencové půdy. Oko Barva růžová, světlá, s růžovými odlesky. Nos Ovocný, intenzivní, jemné citrusové aroma, lehké aroma čerstvého ovoce. Ústa Aromatické, štědré, široké, lehké tóny růže, lehké tóny citrusů, štědré tóny třešní, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, tukové třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Párování pokrmů a vína Studené předkrmy, krevety na grilu, grilované červené maso, asijské speciality, dezerty s červeným ovocem. Barva: Růžová Odrůda: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Objem: 300 cl (láhev)
Zdroj - ZDROJ

Zdroj - ZDROJ

Provádíme všechny druhy lití Pro jakékoli dotazy nás kontaktujte na: 01 42 74 04 95
Lacroix - Omáčky

Lacroix - Omáčky

S Lacroix vývarem jste dnes večer šéfkuchařem! Belgičané se inspirují našimi Lacroix vývary jako tvůrci chutí pro omáčky a slavnostní pokrmy.
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

V srdci zachovalého přírodního prostředí, na kopcích Aspres. Domaine Rossignol pečlivě vyrábí vína ručně.
Červené víno Bacariza Premium

Červené víno Bacariza Premium

8-9 měsíců v sudu. Monastrell – Syrah. 2019
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Odrůda: 100% Arneis. Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie. Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně. Barva: intenzivní slámově žlutá. Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením. Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±13,5%. Gastronomické párování: je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu. Podávejte při teplotě kolem 8°C.
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg