Produkty pro čepice von dutch (39)

Haut-Médoc od Giscours

Haut-Médoc od Giscours

{"Dégustation":"Bohaté, masité, Haut-Médoc z Château Giscours je vždy velice jemné na třísloviny a vyniká pozoruhodnou aromatickou čistotou podtrženou jemnými kořeněnými tóny; je určeno k dlouhému zrání.","Commentaire":"Château Giscours ví, jak si udržet své místo v srdci milovníků vína: samozřejmě díky svému velkému vínu, Cru Classé z Margaux, ale také díky vysoce kvalitním variantám, zejména Haut-Médoc de Giscours. Dává milovníkům možnost pořídit si know-how Cru Classé za velmi příznivou cenu. Ideálně situováno na krásných garonských štěrkových půdách, Cru Classé z Margaux má 100 hektarů vinic: 60 % cabernet-sauvignon, 32 % merlot, s doplňkem cabernet franc a petit verdot. Od roku 1995 je vinařství řízeno rodinou Albada Jelgersma a pokračuje ve své snaze o dokonalost díky dynamice Alexandera van Beeka.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (55 %), Merlot (45 %)","Producteur":"Rodina Albada Jelgersma (Château Giscours) v Labarde (33460)","Formats et conditionnements":"Lahev (75cl) - Karton po 6"}
Pohankové crêpes - Výrobce crêpes a galettes

Pohankové crêpes - Výrobce crêpes a galettes

Palačinka z pohankové mouky se může konzumovat studená k snídani jako náhrada chleba, ale také srolovaná jako "zdravý sendvič" plněná zeleným salátem, čerstvou zeleninou, tuňákem nebo kousky kuřete. Tradiční palačinka z regionu Poher, v Centrálním Finistère Průměr: přibližně 40 cm Ingredience: mléko, pohanková mouka (55%), pšeničná mouka, vejce, sójová mouka bez GMO, slunečnicový olej, sůl Díky své vyvážené receptuře je ideální pro osoby, které dbají na svou postavu a/nebo zdraví. Tato palačinka je dobře upečená, za účelem uchování. Konzumuje se studená jako sendvič, nebo také k snídani a svačině (s máslem nebo s čokoládou, džemem…) a plněná k obědu a večeři. Nápad na jídlo: Na jídlo ji můžete naplnit čímkoli, co si dokážete představit: - máslo, ementál, šunka, vejce, - máslo, uzený losos, citronová šťáva - sýr, salát - klobása - uzená slanina - s malou zeleninou
CHARLOTTE

CHARLOTTE

Jednoduchý a elegantní tenký rám, ideální pro jakékoli téma a jakýkoli interiér. (Profil: 15 mm viditelná šířka x 20 mm hloubka)
Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Rodina Delon

Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Rodina Delon

Chateau Ségur de Cabanac patří rodině Delon, která je také vlastníkem Chateau Moulin de la Rose v Saint Julien již po 7 generací. Chateau Ségur de Cabanac nese jméno slavné a mocné rodiny stejného jména, jejíž stopy nacházíme v historii Médocu již od 16. století. Tato rodina pocházející z bordeauxské šlechtické šlechty byla vlastníkem velkých vinic jako Lafite a Latour v Pauillac. V Saint Estèphe hrabě Joseph Marie de Ségur, pán z Cabanac, potomek Alexandra de Ségur, přezdívaného Princ vinic, aktivně přispěl k rozvoji vinice a stanovil pro vymezení svých pozemků mezníky, které dodnes nesou název Ségur de Cabanac.
Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Bílé 2001) - BORDEAUX

Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Bílé 2001) - BORDEAUX

Oko krásná prezentace se zlatým nádechem, lesklá jak má být Nos gold, s velkým aromatickým bohatstvím na vůních z kandovaného kdoule a pomerančové kůry, doplněné tóny královské želé, pražených mandlí a vanilky, které se odhalují při provzdušnění Ústa široký a krémový útok; marshmallow, akáciový med, žlutá broskev v sirupu, meruňka, perníček a vanilka Doporučení k jídlu víno cannelloni s jehněčím, bisoní dušené maso, hamburger, hovězí ocas na rajčatech, quiche s krvavým pudinkem a jablky, steak s hranolkami Vinifikace Techniky vinifikace v Domaine kombinují nejmodernější procesy a respekt k určité tradici Bordeaux. Fermentace probíhá v termoregulačních nerezových tancích Balení: Karton 6 lahví po 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Ročník: 2001 Odrůda: Sémillon Pěstování: Řízené Label: Appellation d'Origine Contrôlée Reference: Zlatá medaile
KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

Kachní fritony podle périgourdinské receptury se připravují z kachního masa, kachní sádla a česnekové dužiny pro klasickou a výraznou chuť. Podávejte je čerstvé pro lepší chuť, ideálně na toastu jako předkrm nebo během jídla v salátu.
Château de Tracy - Pouilly-Fumé 2022

Château de Tracy - Pouilly-Fumé 2022

Tento lahodný Pouilly-Fumé z Château de Tracy vyjadřuje naprosto zářivé ovocné tóny. Skvělá paleta aromatických vlastností typických pro Sauvignon se skutečně rozvíjí na patře: citrusy, zelené jablko, broskev, angrešt, kiwi, mučenka, bezinky atd., seznam je dlouhý! Velmi aromatický, také se z tohoto vína uvolňuje krásná mineralita a velká jemnost. Je těžké mu odolat! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůdy: 100% Sauvignon AOC: Pouilly-Fumé Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2032 Teplota podávání: 8-10°C
Le Blanc du Cardinal - Bordeaux Bílé

Le Blanc du Cardinal - Bordeaux Bílé

Bordeaux Blanc Složení: Sémillon Vinifikace: Studená předfermentační macerace - alkoholová fermentace v nerezových tancích s řízenou teplotou s čerpáním/mačkáním.
Bleu D'Auvergne - Sýry

Bleu D'Auvergne - Sýry

Bleu D'auvergne - Sýry
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25° a 30°C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž v polovině fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi výlisky a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační macerace po dobu 8 dnů. Výrazná vůně, jeho nos je kořeněný, opékaný, vanilkový, s černým ovocem, které se mísí s krásnou tříslovinovou strukturou, obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva
BORDEAUX - ČERVENÉ VÍNO

BORDEAUX - ČERVENÉ VÍNO

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Viré-Clessé

Viré-Clessé

Jasně žluté šaty se zlatými odlesky. Jemné, přímé, s ovocnými tóny (žlutý citron, mučenka) a minerálními náznaky. Štědré, patro je čisté, přesné s náznaky citrusů a bílého ovoce. Slané, osvěžující zakončení.
Certifikovaný Černý Kervor Králík

Certifikovaný Černý Kervor Králík

Králík celý holý v balení certifikovaný Králík celý s hlavou a vnitřnostmi, prezentovaný s otevřenými boky Certifikovaný králík: - 70 dní chovu - krmení na bázi vojtěšky a lněných semínek Králík celý holý v balení certifikovaný Certifikovaný králík: - 70 dní chovu - krmení na bázi vojtěšky a lněných semínek - Králík celý holý v balení certifikovaný V EUROVOLAILLES máme 3000 možných referencí, takže telefon je nezbytný. Pro více informací volejte 01 46 86 21 54.
Calissons z Provence - Calissons sladkosti z Provence

Calissons z Provence - Calissons sladkosti z Provence

Náš calisson de Provence je vařený v kotli tradičními metodami. Najdete v něm všechny chutě mandlí, kandovaného melounu a kandované pomerančové kůry v této oválné delikatesě s špičatými konci, jejíž tvar jí dodává originalitu. Perfektní pro jakoukoli příležitost! Znáte původ Calisson de Provence? Calisson je jedním z 13 provensálských vánočních dezertů. Nejlépe je známý jako emblém města Aix-en-Provence. Existuje několik legend obklopujících Calisson, ale nejznámější sahá až do 15. století s králem Reném z Anjou, posledním hrabětem z Provence. Říká se, že požádal cukráře, aby vyrobil sladkost pro svou ženu, Jeanne de Laval. Když se jednou usmála, jeden z jejích příbuzných řekl: Di calin soun ("To jsou objetí"). Calisson se narodil.
Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Na základě poptávky Terina z křepelky s mirabelkami. Podávejte dobře vychlazené, na plátku chleba. Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před teplem a vlhkostí. Po otevření: uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Chénas - V Nirvat

Chénas - V Nirvat

Web: na samém severu oblasti Beaujolais, jeden z deseti crus této apelace. Je to malý bratr Moulin à Vent. Historie & tradice: Poklidný jako jeho granitové terroir, elegantní jako les dubů, který by mohl nahradit, se říká, že Chénas umí probudit patro kořeněnými chutěmi. Velmi vyhledávaný, je nej 'vzácným' z Crus Beaujolais. Vinařství: Půda: Růžový granit Hustota výsadby: 9 000 keřů/ha pro kontrolu síly odrůdy. Řez: pohárkový, velmi krátký, umožňuje kontrolovat výnosy. Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Červená barva s krásnými fialovými odlesky, tato cuvée uvolňuje komplexní vůně červeného ovoce a rybízu, doprovázené náznaky mandle. Po jasném útoku víno zaplní celou ústa.
Bio Kaštanová Krémová Zmrzlina - Biologické Zmrzliny

Bio Kaštanová Krémová Zmrzlina - Biologické Zmrzliny

Krémová bio zmrzlina s kaštanovým krémem. Vyrobeno z kvalitních bio surovin v 500ml sklenici, 100% biologicky rozložitelné, kompostovatelné a bez plastu.
Chébé Prášek - Péče o Vlasy

Chébé Prášek - Péče o Vlasy

Pudr z chebé je velmi vzácný produkt a především je to prastaré tajemství žen Bassaras (etnická skupina v Čadu). Pudr z chebé vyrábějí tyto ženy, které jsou známé svými dlouhými a objemnými vlasy. Chebé je směs různých místních semen a některých koření, zejména hřebíčku. Doporučení k použití: tento pudr je třeba začlenit do vaší péče o vlasy a ideálně nechat působit jako masku alespoň dvě hodiny nebo přes noc (silně doporučeno). Jaké jsou jeho účinky? Výrazně stimuluje vaši pokožku hlavy, optimalizuje růst, objem a předchází riziku alopecie.
Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

CHABLIS 1ER CRU MONT DE MILIEU Každý rok, při různých akcích, soutěžích a degustacích, je umění Domaine uznáváno a oceňováno stále náročnějším kolegiem profesionálů. Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010 Bronzová medaile na Soutěži Nejlepších Chardonnay na Světě 2013 BURGONDIA D'OR, Mercurey 2011 Skladem vyprodáno
Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Síla a mineralita charakterizují toto Chablis Grand Cru. Domaine: DOMAINE BAUDOUIN MILLET Appellation: CHABLIS GRAND CRU LES PREUSES Région: BURGUNDSKO Couleur: Bílé Cépages: Chardonnay 100% Mode de culture: Odpovědné zemědělství Caractère: Suché Contenance: 75cl Poids: 1 kg
Sauternes víno AOC - Château de Rolland

Sauternes víno AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, nacházející se těsně za vesnicí Sauternes, vzkvétá na výjimečném terroiru hned vedle řeky Cirons (dokonalý mikroklima pro Botrytis). Původ statku sahá až do roku 1492, kdy rodina „de Rolland“ získala toto panství. Věrný své minulosti, pan Jean Guignard předal své znalosti svým třem dětem: François, Lucie a Monique, kteří nyní spravují zámek. Rodina Guignard, se kterou Barrière spolupracuje již přibližně 30 let, pravidelně produkuje výjimečné a vysoce spolehlivé „zlaté“ víno!
Lalande-De-Pomerol Château Vieux Cardinal Lafaurie (2018) - Maison Cheval - BORDEAUX

Lalande-De-Pomerol Château Vieux Cardinal Lafaurie (2018) - Maison Cheval - BORDEAUX

Lalande-De-Pomerol Château Vieux Cardinal Lafaurie (2018) - Maison Cheval - BORDEAUX Domaine: Maison Cheval Quancard Appelace: Lalande-De-Pomerol Ročník: 2016 Pěstování: Tradiční Etiketa: Kontrolované označení původu Reference: Zlatá medaile
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Komentář Terroir náhorní plošiny sousedící s prvními crus Clos Fourtet a Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet byl v roce 1980 převzat rodinami Pourquet a Bécot. O něco níže a o něco jílovitější než jeho prestižní sousedé, má tento cru schopnost velkých věcí v dobrých ročnících. Minerální síla je vždy podkladem intenzity ovoce; vyjadřuje se s důstojností, ale trvá několik let, než víno zklidní. Je to saint-émilion pro znalce, pro milovníky vápencové náhorní plošiny. S pomocí ředitele Pascala Lucina rodina Pourquet-Bécot podepsala s ročníky 2015 a 2016 nejkrásnější dvojici v historii cru, což je výsledkem zvýšené pozornosti věnované detailům, jak ve vinici, tak ve sklepě. Cépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Producent: Rodina Pourquet-Bécot ve Saint-Émilion (33330) Formáty a balení: Láhev (75cl) - Dřevěná bedna po 12 - 2012
Gigondas Trésor - Domaine Brunely - ÚDOLÍ RHÔNE

Gigondas Trésor - Domaine Brunely - ÚDOLÍ RHÔNE

Vinifikace Ruční sběr. Částečné odstopkování. Macerace 28 až 35 dní s kontrolou teploty (od 26° do 30°). Pneumatické lisování s nízkým tlakem (pod 1 bar). Zrání 18 až 24 měsíců v betonových nádržích. Plnění do lahví provádíme sami, v našich sklepech. Zrání v lahvích, 6 měsíců před uvedením na trh. Doporučení k jídlu pikantní pokrmy, červené maso, pečený kohout s kaštany, králičí ragú na královský způsob, kachní parmentier, pečený hovězí steak v kůře, čokoládová fondue Balení Cena za kus, prodáváno po kartonech po 6 lahvích, můžete kombinovat s ostatními cuvée z našeho vinařství, doprava zdarma. Rada enologa: podávejte mezi 16 a 18°C Domaine: Domaine Brunely Appellation: Gigondas Pěstování: Vysoká environmentální hodnota Label: Kontrolovaná označení původu
Château la Croix de Marbuzet

Château la Croix de Marbuzet

Château La Croix de Marbuzet má vinici o rozloze 7,5 hektaru. Terroir Saint-Estèphe vděčí za svou noblesu struktuře svých půd, což je štěrková plošina s výhledem na Gironde, která má dobré drenážní vlastnosti. Na povrchu tyto půdy vytvářejí dojem typické lehkosti, jakou známe z Médocu. Ale hlouběji, vrstva vápenatých slín dodává révě esenciální živiny, které dávají vínům jejich typičnost. Půda se skládá z garonských štěrků. Zrání vín probíhá po dobu 12 měsíců v sudech, z nichž 25 % je nových. Jeho jasná a lesklá rubínová barva slibuje velmi příjemnou degustaci. Nos je komplexní a vůně černé třešně, květin a švestek se mísí s tóny opékaného chleba a pražených lískových oříšků. Toto víno nabízí krásnou jemnost v ústech s velmi vyváženým profilem, spojenou s jemnými vůněmi podrostu a tabákových listů na závěru s harmonickými tříslovinami pro elegantní profil. Odrůdy: Merlot (60 %), Cabernet Sauvignon (40 %) Výrobce: Rodina Soliveres ze Saint-Estèphe (33180) Formáty a balení: Láhev (75 cl) - Karton po 6 - 2020
Domaine Garnier & Fils - Chablis 2022

Domaine Garnier & Fils - Chablis 2022

Víno: Chablis od bratrů Garnier se vyznačuje rovnováhou mezi kulatostí a napětím a projevuje vynikající rovnováhu v ústech. Na patře se objevují tóny citrusů (limetka a citron), zeleného jablka a broskve, zachycené v lahodné textuře, která dodává této cuvée velkou prestiž. Také se mohou rozpoznat aroma másla, smetany a lískových oříšků. Závěr je minerální, což nás okamžitě vybízí k dalšímu napití. Chablis, které si získá vaše srdce, s opojnou zralostí! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůda: 100% Chardonnay AOC: Chablis Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2028 Teplota podávání: 11-13°C
Domaine Albert de Conti - Côtes de Bergerac - Chez Paul 2019

Domaine Albert de Conti - Côtes de Bergerac - Chez Paul 2019

Chez Paul je lahodné víno z 100% Cabernet-sauvignon, které díky 12 měsícům zrání v dřevěných sudech (velkých dřevěných nádobách) získalo mnoho patiny a elegance. Toto velké víno z vinařství Albert de Conti skutečně nabízí krásnou šíři v ústech a bohatou aromatiku. Vyvíjí se na tónech červeného a černého ovoce (černá třešeň, ostružina, malina), které jsou doplněny nádechem pepře a jemně integrovaného dřeva. Celkově evokuje krásnou sílu, přičemž si zachovává mnoho svěžesti. Cuvée s hedvábnými tříslovinami, které je třeba otevřít u stolu! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůdy: 100% Cabernet-sauvignon AOC: Côtes de Bergerac Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2034 Teplota podávání: 16-18°C
Morgon Les Charmes (2019) - Domaine De La Croix Des Charmes - BEAUJOLAIS

Morgon Les Charmes (2019) - Domaine De La Croix Des Charmes - BEAUJOLAIS

Morgon Les Charmes (2019) - Domaine De La Croix Des Charmes - BEAUJOLAIS Domaine: Domaine de la Croix des Charmes Appelace: Morgon Ročník: 2019 Odrůda: Gamay Pěstování: Vysoká ekologická hodnota Štítek: Ochranné označení původu
Cuvée Odette 2010

Cuvée Odette 2010

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v krásné perzistenci ovocnosti. Celkový dojem je to víno vysoké kvality, které lze degustovat již nyní nebo uchovat na několik let. Doporučuje se podávat mezi 16 a 18 °C. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Plocha: 1 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda Vzhled: čirý, jasný, karmínové barvy