Produkty pro červené tofu (4)

Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Citronové sorbet

Citronové sorbet

Sorbetto al limone Kód: VSC001
Extra Fíková Marmeláda

Extra Fíková Marmeláda

"Extra fíková marmeláda" je specifický typ marmelády, který se vyznačuje vysokým procentem ovoce použitého při její přípravě. Aby byla označena jako "extra", italská a evropská legislativa vyžaduje, aby marmeláda obsahovala alespoň 45 % ovoce, ale často může být použito i více. V případě extra fíkové marmelády jsou fíky hlavní ingrediencí a jsou doplněny cukrem a někdy také citronovou šťávou nebo jinými přírodními ingrediencemi, které zvýrazňují chuť a trvanlivost. Příprava zahrnuje vaření fíků spolu s cukrem, dokud se nedosáhne homogenní a husté směsi, která se poté plní do sterilizovaných nádob.
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.