Produkty pro červený obal pro konkrétní zboží (3)

EEURO 2,50 AL PZ      P ROSECCO  SPUMANTE  VALBOBBIADENE   DOCG  CA ERNESTO  CL 75

EEURO 2,50 AL PZ P ROSECCO SPUMANTE VALBOBBIADENE DOCG CA ERNESTO CL 75

CA' ERNESTO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra dry je italské šumivé víno vysoké kvality, vyrobené v regionu Veneto. Se svou lahví o objemu 75 cl je ideální pro sdílení zvláštního okamžiku s přáteli a rodinou. Jeho extra dry chuť a značka DOCG zaručují rafinovaný a kvalitní nápoj. BALENÍ PO 6 1 KS = EURO 2,50 1 PALET 72 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

Víno vysoké kvality získané pečlivým výběrem hroznů odrůdy Cannonau, převážně pocházejících z vinic starších 40 let, pěstovaných jako keř. Po pomalé fermentaci na slupkách, která probíhá v malých ocelových nádobách po dobu přibližně 20 dní, zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 24 měsíců. Následuje zrání v lahvi ležící na boku po dobu alespoň 8 měsíců. Skvělá granátově červená barva. Vůně je impozantní. Bohatá na aroma zralého červeného a černého drobného ovoce, náznaky višně a lékořice proložené bylinkami z oblasti Středomoří, jemnými a sladkými kořeními. V chuti je příjemně hřejivé, slané a kořeněné, to vše dokonale spojené minerálním spektrem. Jeho bohatá a sametová struktura je dobře vyvážená tříslovinovou komplexností a elegantní a dlouhotrvající perzistencí. Je to víno, které se skvěle hodí k nejexkluzivnějším a nejjemnějším požitkům. Perfektní k doprovodu sýrů s velkou strukturou a chutí nebo významných masových pokrmů.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Odrůda: 100% Arneis. Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie. Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně. Barva: intenzivní slámově žlutá. Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením. Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±13,5%. Gastronomické párování: je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu. Podávejte při teplotě kolem 8°C.