Produkty pro čokoláda nomo (6)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Finca Manzanos Crianza DOCa Rioja červené víno

Finca Manzanos Crianza DOCa Rioja červené víno

Jsme rodinný vinařství s kořeny sahajícími až do roku 1890 a provozujeme pět vinařství v severním Španělsku, včetně renomovaných oblastí jako DOCa Rioja a DO Navarra. Zde jsou některé z našich zvláštních rysů: • Top 10 vinařství ve Španělsku • Rodinné vedení od roku 1890 • Nejstarší DOCa Rioja vinařství v Haro, provozované od roku 1801 (hodnocené jako #1 na TripAdvisoru pro vinařské turistiku) • Nejstarší DO Navarra vinařství v Campanas, založené v roce 1864 • 1.523 hektarů vinic, které jsou pečlivě spravovány od vinice až po láhev • Certifikace: BRC Grade A, IFS Grade A, SMETA, Wineries for Climate Protection • Více než 650 ocenění od předních vinařských kritiků, s hodnocením 90-98 bodů
Gaudium - DOCa Rioja - Reserva

Gaudium - DOCa Rioja - Reserva

Odrůdy hroznů: Tempranillo, Graciano a další DRUHY HROZNŮ: 95% Tempranillo, 5% Graciano
Víno Piedemonte Tempranillo Crianza

Víno Piedemonte Tempranillo Crianza

- Barva: atraktivní, intenzivní červený rybíz s lehkými fialovými odstíny. - Aroma: komplexní vůně z dozrávání, s vynikajícím zralým červeným ovocem a jemnými ovocnými, mléčnými nuancemi, které vínu dodávají skvělou aromatickou eleganci. - Chuť: jemné třísloviny se kombinují s ovocem a vytvářejí velmi vyvážené a trvalé víno.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg