Produkty pro živá krajina (7)

Violetta - Prací Esence

Violetta - Prací Esence

Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo. Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období. Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
ZTrad Suite

ZTrad Suite

ZTrad je sada produktů navržená k automatizaci překladu souborů Autocad/Microstation, obrázků a technických dokumentů ve formátu Office nebo PDF. ZTrad pro Autocad, Microstation a obrázky je nástroj číslo 1 v Itálii.
Červené víno (Nero d'Avola) - I.G.P. Sicílie

Červené víno (Nero d'Avola) - I.G.P. Sicílie

Nero d'Avola. Dostupné v bag-in-boxu 10 litrů a láhvi 75cl.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Odrůda: 100% Arneis. Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie. Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně. Barva: intenzivní slámově žlutá. Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením. Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±13,5%. Gastronomické párování: je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu. Podávejte při teplotě kolem 8°C.
ČERVENÉ VÍNO - ČERVENÝ

ČERVENÉ VÍNO - ČERVENÝ

Červené víno získané z blendu červených hroznů ze Salenta, jako jsou Malvasia Nera, Montepulciano a Sangiovese. Obsah alkoholu 11,50% Vol. polosuše červená barva na patře. Pro více informací nám můžete napsat na cantine.durso@libero.it