Produkty pro žlutá houba (3)

Čerstvá Hřib Houbu - Boletus Edulis, cep, čerstvý porcini

Čerstvá Hřib Houbu - Boletus Edulis, cep, čerstvý porcini

Divoké hříbky (boletus edulis) čerstvé z našeho regionu Aliste (Zamora), Španělsko. V Faundez Gourmet je sbíráme, abychom zajistili jejich výběr a zpracování na čerstvé, mražené, sušené a konzervované produkty. Jsme velkoobchodníci.
Sušené houby

Sušené houby

Sušené houby od odrůd: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Stále více roste poptávka po různých druzích jedlých hub pro použití v kuchyni. Dnes můžeme najít širokou škálu čerstvých jedlých hub, jak divokých, tak pěstovaných. Je však třeba mít na paměti, že čerstvé houby mají velmi krátkou trvanlivost. Proto je stále častěji využívána možnost sušených hub, které mají trvanlivost přesahující 2 roky. To nám dnes umožňuje užívat si velké množství druhů jedlých hub po celý rok.
Celá letní houbová trufa

Celá letní houbová trufa

Letní černá houbová trufa extra kartáčovaná. Celé letní trufy, známé pro svou jemnou zemitou vůni, jsou ceněny pro svou subtilní ořechovou chuť a lehčí profil ve srovnání se zimními trufami. Tyto trufy mají texturovaný povrch, tmavě hnědé až černé barvy, s vnitřkem pruhovaným světle béžovou barvou, který ukazuje složité žíly, jež naznačují jejich kvalitu. Letní trufy se obvykle sklízí od května do srpna, zachycující esenci terroiru teplého období. Ideální na strouhání na těstoviny, risotta, maso nebo saláty, přinášejí jemnou, ale výraznou chuť trufel, která doplňuje širokou škálu pokrmů, aniž by byla přehnaná. Celé letní trufy jsou ideální pro přidání elegantního a gurmánského doteku k jakémukoli jídlu.