Produkty pro Kávový krém (19)

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Zmražený Koktejl

Zmražený Koktejl

Zmrzlý Koktejl
Flexibilní obalové materiály pro potraviny a nepotraviny.

Flexibilní obalové materiály pro potraviny a nepotraviny.

Flexibilní obalové materiály pro potravinářské a nepotravinářské aplikace - Tam Ambalaj je výrobcem flexibilních obalových materiálů pro potravinářské a nepotravinářské aplikace v Istanbulu, Turecko. Pokud nám zašlete svou e-mailovou adresu, rádi vám zašleme další informace a náš e-katalog o našich produktech.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná mořská sůl - Voda Tipy k použití: Jeho výrazná chuť potěší milovníky pikantních jídel. Ideálně doplní vaše maso, grilované pokrmy a bude perfektní pro přípravu zálivky nebo majonézy. Tento produkt je také k dispozici v balení 100 g, 370 g, 750 g a v kbelících 800 g a 4 kg.
Rajčatová pasta 200 g

Rajčatová pasta 200 g

Delicious and healthy tomato spread made from chickpeas, roasted vegetables such as carrots, onions, celery, with the addition of sun-dried tomatoes. It's great as an addition to bread, sandwiches, or toast. It has a light consistency, spreads easily, has a pleasant and slightly spicy taste. Contains proteins, fibers, vitamins, and minerals. &nbsp; <strong> Složení: </strong> vařené cizrny 34,8% (cizrna, voda), pečená zelenina 28% (mrkev, cibule, celer), voda, slunečnicový olej, sušená rajčata 1,9%, jablečný ocet, mořská sůl, česnek, koření a bylinky (může obsahovat stopy hořčice a sóji) &nbsp; <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 557 kJ / 133 kcal, bílkoviny 8,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g, sacharidy 9,3 g, z toho cukry 2,4 g, vláknina 3,4 g, sůl 0,8 g &nbsp; <strong> Použití </strong> na mazání chleba, sendvičů, nebo toastu.
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
84ry 50ml - AVAP

84ry 50ml - AVAP

Připraven k posílení 50ml v lahvi 60ml Suroviny farmaceutické kvality. Rostlinný glycerin bez GMO, rostlinného původu a košer. Certifikované nadřazené potravinářské aroma. Reference: 84RY50
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. „JEMNÁ HARMONIE SANTALOVÉHO DŘEVA, SUŠENÝCH MERUŇEK A HŘIBŮ. TENTO VYNIKAJÍCÍ A VELKORYSÝ ŠAMPANĚK SE NAJDE V ÚSTECH S ÚŽASNOU DÉLKOU.“ PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI SMĚS Je to koňak, podle kterého jsou posuzovány všechny ostatní v této kategorii. Vytvořen v roce 1910, aby oslavil naše vztahy s prvním císařem Francie, Napoleon je směs Grande a Petite Champagne zrající až 20 let, která nabízí aroma santalového dřeva, sušených meruněk a hřibů. POZNÁMKY K DEGUSTACI Vyvážená aroma pro dokonalou harmonii Koňak bohatý na aroma je koňak, který vyvíjí velkou jemnost. Terroir, vinice, sudy a roky zrání jsou prvky, které definují specifika každého z těchto aromat, a proto věnujeme každému kroku při výrobě našich koňaků veškerou potřebnou péči k jejich povznesení. Kvalita koňaků Courvoisier je celosvětově uznávána a pravidelně oceňována na různých mezinárodních soutěžích lihovin (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Santalové dřevo Toto bohaté a jemné aroma pochází z kontaktu mezi dřevem a koňakem. S léty se velmi jasné aroma dubu stává mnohem složitějším a delikátnějším. Sušená meruňka Destilace na kvasnicích přináší ještě více hloubky, složitosti a nádherných tónů, které připomínají sladké aroma sušené meruňky. Hřib Toto aroma pochází z dokonalých vlhkostních podmínek našich sklepů, ve kterých všechny naše kvalitní koňaky zrají. JAK HO DEGUSTOVAT Suchý: S takovou harmonickou rozmanitostí aromat si Courvoisier Napoleon zaslouží být degustován suchý, jeho komplexní závěrečný dojem se silně zdržuje v ústech. Je obvyklé myslet si, že koňak by měl být konzumován ve sklenici balónu, ale pro ocenění bohatství jeho aromat doporučujeme sklenici tulipán. Jeho tvar umožňuje aromatům plně se rozvinout a dominovat alkoholu. Vyzkoušejte to s těmito dvěma typy sklenic, rozdíl bude zřejmý. Spojení s pokrmy: Aroma a vůně Courvoisier Napoleon se dokonale spojují s výraznými sýry, jako je Parmezán, nebo s lehčími, jako je Beaufort nebo Gruyère. OCENĚNÍ DVOJITÁ ZLATÁ MEDAILE San Francisco International Wine Competition 2007 STŘÍBRNÁ MEDAILE International Wine and Spirit Competition 2006
Kauani Mixology 1000ml

Kauani Mixology 1000ml

Koncentrát z zázvoru a citronu pro profesionály: barmany, mixology. Umožňuje vytvářet vysoce kvalitní a přírodní koktejly.
Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami
Mátový Likér - Egiazki - Řemeslný Mátový Likér

Mátový Likér - Egiazki - Řemeslný Mátový Likér

Velký klasický nápoj v rodině likérů, v Egiazki jsme rychle rozhodli vytvořit naši vlastní recepturu mátového likéru. Naše řada likérů hraje více s sladkostí a jemností, zde jsme vsadili na intenzitu a svěžest. Kromě své svěžesti se Menta Egiazki vyznačuje svou lehkostí, kulatostí a jemnými kořeněnými tóny. Tento vyvážený efekt jsme dosáhli kombinací dvou odrůd máty, jedné pikantní a druhé zelené. První přináší pocit naprosté svěžesti a druhá zjemňuje tuto jemnou směs. Naše receptura je vyrobena z přírodních esencí máty peprné a listů máty, které byly získány destilací. Také byste měl vědět, že tato krásná zelená barva, kterou Menta vykazuje, neskrývá nadbytek cukru a pouze posiluje pocit svěžesti v ústech.
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Baklava KRABIČKA - Standard 1000 Gr Turecká Baklava Krabička

Baklava KRABIČKA - Standard 1000 Gr Turecká Baklava Krabička

Název produktu: Standardní krabice na baklavu 1000 Gr Rozměry krabice: 26x17,5x4 cm Hmotnost papíru: 300 Gr. Karton Vnitřní laminace: Perla Vnější laminace: 4 Barvy
Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Nechte těsto odpočívat, dokud nezměkne. Přidejte do středu ingredience podle vašeho výběru (sýr, klobása atd.).
POTT Kieker

POTT Kieker

Trochu robustní bylinný likér z našeho domu v lahvi o objemu 0,7 litru. Silná radost – zbývá jen říct: Kiek rin! Kolik?: 0,7 litru Chutná jako ...: Byliny, a docela robustní! Obsah alkoholu: 32 % obj.
Rajčatový paštika 200 g

Rajčatový paštika 200 g

Chutná a zdravá rajčatová pomazánka připravená na bázi cizrny, pečené zeleniny jako mrkev, cibule, celer s přídavkem sušených rajčat. Skvěle se hodí jako příloha k pečivu, sendvičům nebo toastům. Má lehkou konzistenci, snadno se roztírá a má příjemnou, mírně pikantní chuť. Obsahuje bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály.&nbsp;<strong>Složení:</strong> vařená cizrna 34,8% (cizrna, voda), pečená zelenina 28% (mrkev, cibule, celer), voda, slunečnicový olej, sušená rajčata 1,9%, jablečný ocet, mořská sůl, česnek, koření a bylinky (může obsahovat stopy hořčice a sóji)&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 557kJ/133kcal Tuky 8,4g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g Sacharidy 9,3g z toho cukry 2,4g Bílkoviny 3,4g Vláknina 3,4g Sůl 0,8g&nbsp;<strong>Použití</strong> Na mazání pečiva, sendvičů a toastů.&nbsp;<strong>Poznámky</strong> Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.