Produkty pro Sojalecitin (3)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené Goji bobule 500 g vivio

Sušené Goji bobule 500 g vivio

Goji -bobule jsou někdy označovány jako "červené diamanty" a patří do kategorie "superpotravin". Goji -plody se pěstují a konzumují v Číně již více než 2 000 let. Na jejich počest se koná také festival. Goji Jagi je jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje správnou funkci imunitního systému. Vitamín C se také podílí na vstřebávání železa. Plody obsahují také B -vitamíny, které jsou odpovědné za správnou funkci, včetně nervového systému. Kromě vitamínů jsou bobule také zdrojem minerálů, jako jsou: draslík, zinek, vápník, železo a selen. Bobule také poskytují vlákninu, což je nezbytné pro správnou funkci trávicího systému Goji. Polysacharidový komplex s silnými antioxidačními vlastnostmi a odpovědný za správnou střevní mikroflóru. Hodnota 1386KJ/327 kcal - 16% RHP* Tuk 1,2 g - 2% včetně nasycených mastných kyselin 0 g - 0% Sacharidy 64,1 g - 25% včetně cukrů
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.