Produkty pro abegová ložiska (18)

Hodi Beri - Komplexní Branding

Hodi Beri - Komplexní Branding

Komplexní branding pro bio produkty (šťávy, octy atd.). Zahrnuje vývoj názvu značky, loga, typografie, ilustrací, designu etiket, krabic, brožur, katalogů, předtisk a další.
Eau de vie

Eau de vie

Neodolatelné obiloviny to je autentická chuť místních obilovin. Uvařili jsme, fermentovali a destilovali plody práce zemědělců, kteří orali a zasévali vybrané odrůdy v Bretani. Neodolatelné obiloviny, to je spolupráce země na tomto procesu.
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
JACKOR - JACKOR

JACKOR - JACKOR

JACKOR
Garagardo lager ekologikoa 330 ml

Garagardo lager ekologikoa 330 ml

Mezi našimi výrobky najdete řemeslné pivo vyrobené z ječmene pěstovaného na našich polích, s použitím sladu, chmele a olivového džusu (vyrobeného z rozpustné části olivového džusu ve vodě).
Mavenna

Mavenna

Výška: 15 cm
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
AGFEO

AGFEO

Telefonní systémy pro All-IP připojení a ISDN ústředny
Amarena - Aromata

Amarena - Aromata

Amarena - Chutě
Ječné zrno

Ječné zrno

Ječmenné zrno obsahuje až 15,8 % bílkovin, 76 % sacharidů, 3-5 % tuků, 9,6 % vlákniny, enzymy, vitamíny skupiny B, D, E, A. Vláknina, která se převážně skládá z krupice, čistí střeva od škodlivých látek a toxinů. Beta-glukany z ječmene obnovují mikroflóru trávicího traktu a jsou užitečné při léčbě řady onemocnění trávicího systému.
Helen

Helen

Helen
Tina 158

Tina 158

0,2 litru Sklenice na long drink
Nau Vodka

Nau Vodka

Nau Vodka
Extra Panenský Olivový Olej Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italský olej - 100% Taggiasca oliva

Extra Panenský Olivový Olej Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italský olej - 100% Taggiasca oliva

Riviera Ligure DOP Extra Virgin Olive Oil – Riviera dei Fiori Italský olej, 100% Taggiasca olivy – Studený extrakt Lucinasco, nacházející se na vrcholu kopce asi 500 m nad mořem, je jedním z nejkrásnějších měst v údolí Oneglia. Jeho olivové sady, které se rozprostírají pod městem, jsou složeny výhradně z olivovníků odrůdy Taggiasca a jsou proslulé svou zvlášť příznivou expozicí. Produkují olivy s nižším výnosem než na jiných místech v údolí, ale kvalita jejich extra panenského olivového oleje je vynikající. Naše výběrové Riviera Ligure DOP je získáváno z oliv pocházejících z olivových sadů Lucinasco, lisovaných k dokonalosti v našem olejovém mlýně. Studeně vyráběné a balené musí (nefiltrující) po jednoduché přírodní dekantaci. Lahev je obalena listem zlatého papíru, který zajišťuje ochranu produktu před světlem. kód:DOP .50
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Lesklá zlatá barva se zelenými odlesky. Čerstvé, intenzivní s tóny peckovin (broskev, meruňka) a sušeného ovoce (mandle, lískový ořech). Tonizující, dužnina je vinná, subtilní, dobře vyvážená přirozenou svěžestí.
JAKKE - JAKKE

JAKKE - JAKKE

JAKKE
JACKOR - JACKOR

JACKOR - JACKOR

JACKOR