Produkty pro agarta mýdlo (2)

Ječné zrno

Ječné zrno

Ječmenné zrno obsahuje až 15,8 % bílkovin, 76 % sacharidů, 3-5 % tuků, 9,6 % vlákniny, enzymy, vitamíny skupiny B, D, E, A. Vláknina, která se převážně skládá z krupice, čistí střeva od škodlivých látek a toxinů. Beta-glukany z ječmene obnovují mikroflóru trávicího traktu a jsou užitečné při léčbě řady onemocnění trávicího systému.
Bílý krystalový cukr

Bílý krystalový cukr

Bílý krystalický cukr, bez hrudek, skvrn a cizích nečistot. Cukr je sladký, bez cizího zápachu a chuti. Cukr po rozpuštění je průhledný, bez nerozpustného sedimentu, mechanických a jiných nečistot. NE GMO Hmotnostní podíl vlhkosti: 0,08% Barva v roztoku v jednotkách ICUMSA: 43,0 Hmotnostní podíl sacharózy, %: nejméně 99,82%