Produkty pro aktifast panadol (4)

Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
PLASTOLITH-A

PLASTOLITH-A

Speciálně pro dlažební bloky, obrubníky a zdicí bloky. Syntetická speciální přísada, snížená evaporace, zlepšení barvy, hustý povrch a okraje, snížené přilnavost na hlavě zhutňovače, značné zlepšení odolnosti proti mrazu a tání.
Arniková mast

Arniková mast

Výživná mast cosiMed s arnikou obsahuje cenný extrakt z arniky, regenerující pantenol a ochranný vitamin E. Je vhodná pro péči o suchou a stresovanou pleť.
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků