Produkty pro andonová světla (19)

SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

Abychom rozšířili naši nabídku lihovin, rozhodla se společnost Egiazki pracovat na ginu s chutěmi Baskicka, který využívá trnku. Receptura umožňuje spojit sladkost trnky s tonickým charakterem jalovcových bobulí. Tato ovocná kombinace vytváří velmi harmonický gin: jemný, málo hořký, zároveň tonický a svěží. Při degustaci je nos květinový a rafinovaný, a chuť je poznamenaná trnkou. Gin Arana vás okouzlí svou rafinovanou hořkostí a vůněmi citrusů, absintu a zázvoru.
Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Reuza Extra Virgin vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd, které mají poměrně odlišné účinky: olivy Biancolilla a Taggiasca. Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně lisovaný · Získaný z oliv Biancolilla a Taggiasca · Sladký a aromatický, vynikající dochucovadlo na saláty a čerstvou zeleninu, Reuza je vysoce vybraný produkt: kombinuje aromatické tóny olivy Biancolilla se sladkostí olivy Taggiasca. Výsledek je překvapující a velmi příjemný. Název „Reuza“, což znamená růže v ligurském dialektu, odkazuje na voňavý olej, stejně jako květina. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Lisování oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód:REU .75
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Amarena - Aromata

Amarena - Aromata

Amarena - Chutě
Starý Armagnac Hors d'âge

Starý Armagnac Hors d'âge

Sestavení Armagnaců, které zrály alespoň 10 let v dubových sudech v našich sklepech nacházejících se v Gers. Robe: Tmavá s jantarovými a měděnými odlesky – Nepřidáváme žádný cukr ani karamel. Nos: Úžasná komplexnost postavená na základě typických Armagnaců: Švestka, Vanilka a Bílé květiny. Náš Hors d’Âge je extrémně komplexní a postupně se vyvíjí do dvanácti různých aromat, která se odhalují jako řada lahodných překvapení. Ústa: Neuvěřitelně kulaté a štědré, velmi máslové a vyvolávající dojem lehkosti a jemnosti. Doporučení: Je to Armagnac, který je třeba degustovat po dobu 30 minut, abyste pocítili všechny jeho nuance. Vhodné k červenému masu a kořeněným pokrmům. Používáno šéfkuchaři v kuchyni. HMOTNOST: 1,4 kg LAHEV: Lahev 150cl, Lahev 70cl SKU: GHAGE
Původ vanilky Komory

Původ vanilky Komory

Komory se skládají ze 4 ostrovů: Mayotte a tří ostrovů nezávislých na Francii, které tvoří Unie Komor (Velký Komor, Anjouan a Moheli). Velký Komor je sopečný ostrov. Ostrov trpí vážným nedostatkem vody, sopečné skály vodu neudržují a je zde málo zdrojů. Hlavním ekonomickým zdrojem je pěstování vanilky. Vanilka, která byla na Komory zavedena před 30. lety 20. století, se pěstuje na všech čtyřech ostrovech tradičním způsobem. Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květ s hroznovitým uspořádáním. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně těsně před „technickou zralostí“. Původ: Komory Region: Velký Komor Odrůda: Planifolia Náznaky: Rostlinné, květinové, estragon SKU: 5430002193137 obsah Polyolů: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Celkový tuk: 49g z toho Nasycené tuky: 30g Sacharidy: 32g z toho Cukry: 6g * Bílkoviny: 9g Sůl: 0g
Tina 158

Tina 158

0,2 litru Sklenice na long drink
S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Nau Vodka

Nau Vodka

Nau Vodka
Marianne Evennou

Marianne Evennou

Interiérová designérka, 3. obvod Paříže
POTT Altstädter

POTT Altstädter

Mildní bylinný likér s kultovním charakterem. Doma v místních hospodách a barech, vždy potěšení! Kolik?: 0,7 litru Chutná jako ...: Byliny Alkohol: 32 % obj.
Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Jablečný ocet Flaguerie je výsledkem octové transformace organického jablečného moštu na ocet. Tento přírodní ocet zraje několik měsíců v dubových sudech, než je lahvován bez filtrace. Na dně lahve se může vytvořit matka octa. Jablečný ocet Flaguerie je obohacen šalotkou. Hrubá hmotnost: 490 g / 1,08 lb Hmotnost kartonu 12: 6 kg / 13,23 lb Úroveň kyselosti: 5° Zbytkový alkohol: <0,5°
Extra panenský olivový olej Arzentu 750 ml - Italský olej - Olivy Peranzana a Taggiasca

Extra panenský olivový olej Arzentu 750 ml - Italský olej - Olivy Peranzana a Taggiasca

Extra panenský olivový olej Arzentu vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd: Oliva Peranzana a Oliva Taggiasca Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně extrahovaný · Získaný z oliv Peranzana a Taggiasca · Vynikající koření pro nejdelikátnější pokrmy Arzentu je vysoce vybraný, jemný a voňavý produkt, který kombinuje charakteristické rysy olivy Taggiasca a olivy Peranzana: obě odrůdy produkují velmi ovocné oleje: velmi sladký Taggiasco, Peranzana Extra s o něco výraznějšími pikantními tóny. Kombinace je velmi příjemná. Název "Arzentu" Argento v ligurském dialektu odkazuje na ušlechtilý produkt, ale s živou notou, jak v názvu, tak v chuti. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Extrakce oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód: ARG .75
S0004 - SANTORINI

S0004 - SANTORINI

S0004 - SANTORINI
Extra Panenský Olivový Olej Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italský olej - 100% Taggiasca oliva

Extra Panenský Olivový Olej Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italský olej - 100% Taggiasca oliva

Riviera Ligure DOP Extra Virgin Olive Oil – Riviera dei Fiori Italský olej, 100% Taggiasca olivy – Studený extrakt Lucinasco, nacházející se na vrcholu kopce asi 500 m nad mořem, je jedním z nejkrásnějších měst v údolí Oneglia. Jeho olivové sady, které se rozprostírají pod městem, jsou složeny výhradně z olivovníků odrůdy Taggiasca a jsou proslulé svou zvlášť příznivou expozicí. Produkují olivy s nižším výnosem než na jiných místech v údolí, ale kvalita jejich extra panenského olivového oleje je vynikající. Naše výběrové Riviera Ligure DOP je získáváno z oliv pocházejících z olivových sadů Lucinasco, lisovaných k dokonalosti v našem olejovém mlýně. Studeně vyráběné a balené musí (nefiltrující) po jednoduché přírodní dekantaci. Lahev je obalena listem zlatého papíru, který zajišťuje ochranu produktu před světlem. kód:DOP .50
S0011 - SANTORINI

S0011 - SANTORINI

S0011 - SANTORINI