Produkty pro atria calzone kebab (3)

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.