Produkty pro břicho mra (6)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Precizní Sponkovačka - Prodej / Pronájem

Precizní Sponkovačka - Prodej / Pronájem

Přístroj na jemné bodové svařování je nezbytný pro přesnou kontrolu teploty na obrobku. Rychlým a jednoduchým upevněním termoelektrického článku na materiál dosáhnete přesných měření. Tento přístroj se vyznačuje svou hmotností a malými rozměry. Proto je preferován každým technikem svařování. I když je přístroj tak malý a lehký, má všechny vlastnosti, které má i velký přístroj na jemné bodové svařování. Přístroj může být během práce neustále v přiložené, pohodlné tašce přes rameno, takže je chráněn před vlhkostí a teplem. Typ: MiniWeld Napětí: 4 x AA 1,5 V baterie Hmotnost: 540 g Rozměry: 190 mm (V) x 137 mm (Š) x 45 mm (H) Životnost baterie: cca 250 sváření při 30 Joulech s novými bateriemi Proud: max. 63 Voltů při bodování Ochranná třída: IP 30
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Odolný a protiřezu

Odolný a protiřezu

Odolný a protiřezu
Mravenčí kyselina 94%

Mravenčí kyselina 94%

FORMIČNÁ KYSELINA 94%
Školení v Tepelném Zpracování a Technologii

Školení v Tepelném Zpracování a Technologii

Využijte naše odborné znalosti v oblasti technologie ohřevu. Školení je k dispozici kdykoli. Nabízíme školení na naší lokalitě i mobilně.