Produkty pro balíček klobás a salámů (2)

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Malé očištěné sépie - Sortiment hlavonožců

Malé očištěné sépie - Sortiment hlavonožců

Malé sépie na smetaně s petrželkou: Připravte si petrželkovou směs (česnek a petržel). Nechte rozmrazit své malé sépie. Doporučujeme je rozmrazit pod vodou těsně před přípravou. Orestujte své sépie na pánvi s olivovým olejem, přidejte svou petrželkovou směs, aby se dosáhlo rovnoměrného zlatavého zbarvení. Osolte podle chuti. Přidejte smetanu a nechte povařit 4 minuty na mírném ohni. Podávejte s bílou rýží nebo dušenou mrkví.