Produkty pro balení salamu (5)

Krůtí Iberický Bellota Salchichón - KRÁJENÝ

Krůtí Iberický Bellota Salchichón - KRÁJENÝ

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, soli, česneku, oregana a konzervantů (E-252, E-250), bílého vína, plněný do přírodní střívka. S dozráváním přes 4 měsíce, s jemnou chutí, charakteristickou vůní a jemnou texturou. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, sůl, česnek, oregano a konzervanty, bílé víno, plněné do přírodní střívka. Čistá hmotnost: 0,350 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, pak při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O. la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty. Čistá hmotnost: 0,350 g.
Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Jedna z nejvznešenějších částí našich vzorků, připravená k otevření a konzumaci. 100% Ibérico Bellota Presa od Castro y González je lahůdka pro chuťové pohárky.
Pincho Moruno

Pincho Moruno

SLOŽENÍ: Vepřové maso, hřiby (17 %), voda, sůl, kukuřičný škrob, koření, dextróza, konzervant (sodný sulfit), antioxidanty (E301, E331) a barvivo E120. Může obsahovat stopy mléka, celeru.
Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidaného sůl, koření a aditiva, hnětený a plněný do střívka. S dozráváním nad 4 měsíce, s jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty, plněné do přírodního střívka. Čistá hmotnost: 100 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Pro konzumaci je doporučená teplota 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g.
Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Pocházející z iberských prasat, krmených obilím. Vyrobeno z svalového balíčku tvořeného svaly páteře a polopáteře hrudníku, stejně jako dlouhými, bederními a hrudními svaly prasete, solené, marinované a plněné do střívek, které prošlo vhodným procesem zrání s minimální dobou 70 dní. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka. 100 % přírodních ingrediencí. Bez alergenů. Hmotnost: 0,7-1,2 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka Hmotnost: 0,7-1,2 kg