Produkty pro balení salamu (11)

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
Krůtí Iberický Bellota Salchichón - KRÁJENÝ

Krůtí Iberický Bellota Salchichón - KRÁJENÝ

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, soli, česneku, oregana a konzervantů (E-252, E-250), bílého vína, plněný do přírodní střívka. S dozráváním přes 4 měsíce, s jemnou chutí, charakteristickou vůní a jemnou texturou. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, sůl, česnek, oregano a konzervanty, bílé víno, plněné do přírodní střívka. Čistá hmotnost: 0,350 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, pak při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O. la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty. Čistá hmotnost: 0,350 g.
Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Jedna z nejvznešenějších částí našich vzorků, připravená k otevření a konzumaci. 100% Ibérico Bellota Presa od Castro y González je lahůdka pro chuťové pohárky.
Pincho Moruno

Pincho Moruno

SLOŽENÍ: Vepřové maso, hřiby (17 %), voda, sůl, kukuřičný škrob, koření, dextróza, konzervant (sodný sulfit), antioxidanty (E301, E331) a barvivo E120. Může obsahovat stopy mléka, celeru.
100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

Šunka vyrobená z čistokrevných iberských prasat chovaných na volném prostranství v dehesa. Certifikované kvalitní kusy vyrobené podle iberského standardu.
Kozi sýr s rozmarýnovou kůrkou

Kozi sýr s rozmarýnovou kůrkou

Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka a kůry z rozmarýnu, s minimální dobou zrání 30 dní.
Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidaného sůl, koření a aditiva, hnětený a plněný do střívka. S dozráváním nad 4 měsíce, s jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty, plněné do přírodního střívka. Čistá hmotnost: 100 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Pro konzumaci je doporučená teplota 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g.
Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Pocházející z iberských prasat, krmených obilím. Vyrobeno z svalového balíčku tvořeného svaly páteře a polopáteře hrudníku, stejně jako dlouhými, bederními a hrudními svaly prasete, solené, marinované a plněné do střívek, které prošlo vhodným procesem zrání s minimální dobou 70 dní. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka. 100 % přírodních ingrediencí. Bez alergenů. Hmotnost: 0,7-1,2 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka Hmotnost: 0,7-1,2 kg
Iberská šunka z žaludu - Sušená a plněná iberská šunka z žaludu

Iberská šunka z žaludu - Sušená a plněná iberská šunka z žaludu

Iberská šunka z žaludů. Kousky uzeniny vážící 1 až 1,2 kg, zrající přibližně 90 dní. Podávají se vakuově balené celé nebo na půl.
Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Produkt vyrobený z přední končetiny dospělých prasat, která byla podrobena odpovídajícímu procesu solení a zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní vlastnosti, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Proces solení V Iberských Brisa jsou všechny kusy pokryty mořskou solí, aby se podpořila dehydratace a konzervace, čímž se přispívá k rozvoji typické barvy a vůní u sušených produktů. Zůstávají v solné komoře jeden den za každý kilogram hmotnosti čerstvého kusu, při kontrolované teplotě mezi 3º a 5º Celsia a s relativní vlhkostí mezi 75 % a 85 %. Rasa: 50 % iberské Výživa: žaludy Štítek: červený Energetická hodnota: 409,9 Kcal / 1701 KJ Tuky: 32,3 g Nasycené tuky: 9,7 g Sacharidy: 1,0 g Cukry: 0,5 g Bílkoviny: 28,8 g Sůl: 3,6 g
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Produkt vyrobený z pečlivě vybraného mletého / kouskovaného masa, obohacený solí, paprikou a dalšími kořením, představuje náš Chorizo Sarta Ibérico Extra. Skvělá pochoutka pro chuťové pohárky, která rozhodně nenechá nikoho lhostejným, kdo ji ochutná. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel známých španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Ibéricos Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, usazení v chladu, plnění do střívek, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Energetická hodnota: 390 Kcal / 1619 KJ Tuky: 31 g Nasycené tuky: 11 g Sacharidy: 1,5 g Cukry: 1,5 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 2,6 g