Produkty pro balení salamu (55)

Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Sausage with herbs from Provence, a product truly from our region. Bohatá chuť plná vůní. Tato směs aromatických bylin, tymián, rozmarýn… vás přenese přímo do Provence pod zpěv cikád. Malé +: Sušená klobása s bylinkami z Provence se skvěle hodí jak k dobrému červenému vínu, tak k bílému vínu. SKU: 2100045000000 Hmotnost: 0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Tuky: 16,90 g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 6,20 g Sacharidy: 2,90 g Z toho cukry: 1,20 g Bílkoviny: 26,70 g Sůl: 6,04 g Alergeny: ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně
Rýžová krvavá klobása

Rýžová krvavá klobása

Krevní klobása s rýží od Monte Safira je tradiční portugalská krevní klobása, která ztělesňuje bohaté kulinářské dědictví regionu Ribatejo. Vyrobená z nejlepších národních mas, tato delikatesa je obohacena o rýži a dokonale ochucena, což nabízí jedinečný chuťový zážitek, který je jak slaný, tak uspokojivý. Tradiční proces uzení pomocí korkového dřeva dodává charakteristickou vůni a chuť, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Krevní klobása s rýží od Monte Safira není jen produkt; je to oslava portugalské kultury a tradice. Ideální na grilování nebo do dušených pokrmů, tato klobása je univerzální a může pozvednout jakékoli jídlo. Její bohaté chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí oblíbenou mezi místními obyvateli a vyhledávanou delikatesu pro ty, kteří chtějí prozkoumat rozmanité chutě portugalské kuchyně.
Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidaného sůl, koření a aditiva, hnětený a plněný do střívka. S dozráváním nad 4 měsíce, s jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty, plněné do přírodního střívka. Čistá hmotnost: 100 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Pro konzumaci je doporučená teplota 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g.
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Parmská šunka DOP

Parmská šunka DOP

Je to excelence našeho území a naše pýcha: k jeho výrobě používáme stehna těžkých italských prasat, solené ručně (vlhká sůl na kůži, suchá sůl na libovém mase). Po dobu tří týdnů prosciutto absorbuje sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců pomalu vysychá. Po umytí začíná zrání. Teď je na řadě mořský vzduch, který, než se dostane do údolí, ukradl na Apeninách balzámy lesů. Podle ročního období se otevírají okna a takto se pokračuje po dobu devíti měsíců. Poté se sestoupí do sklepa: konsorcium umístí dukátovou korunu na ochranu kvality po 12 měsících. Nám to nestačí: naše prosciutto bude čekat ještě 18-20 měsíců, kdy ucítíte jeho intenzivní, hlubokou, modulovanou sladkost, nikdy přeslazenou.
Iberská šunka z žaludu - Sušená a plněná iberská šunka z žaludu

Iberská šunka z žaludu - Sušená a plněná iberská šunka z žaludu

Iberská šunka z žaludů. Kousky uzeniny vážící 1 až 1,2 kg, zrající přibližně 90 dní. Podávají se vakuově balené celé nebo na půl.
Parmazán - Bez kostí Parmazán

Parmazán - Bez kostí Parmazán

Agresivní cena za bezkostní Prosciutto di Parma
100% Iberská šunka z žaludů

100% Iberská šunka z žaludů

Další Šunka, která pochází ze 100% iberských prasat chovaných volně v dehesas a krmených během jejich poslední fáze tučnění přírodními pastvinami, aromatickými bylinkami a žaludy.
Sušené Vepřové Břicho - Bio Uzeniny

Sušené Vepřové Břicho - Bio Uzeniny

Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena obilovinami certifikovanými jako ekologické z naší farmy. Naše celá nebo již nakrájená sušená vepřová plec je balena vakuově. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: 3 měsíce.
Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Produkt vyrobený z přední končetiny dospělých prasat, která byla podrobena odpovídajícímu procesu solení a zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní vlastnosti, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Proces solení V Iberských Brisa jsou všechny kusy pokryty mořskou solí, aby se podpořila dehydratace a konzervace, čímž se přispívá k rozvoji typické barvy a vůní u sušených produktů. Zůstávají v solné komoře jeden den za každý kilogram hmotnosti čerstvého kusu, při kontrolované teplotě mezi 3º a 5º Celsia a s relativní vlhkostí mezi 75 % a 85 %. Rasa: 50 % iberské Výživa: žaludy Štítek: červený Energetická hodnota: 409,9 Kcal / 1701 KJ Tuky: 32,3 g Nasycené tuky: 9,7 g Sacharidy: 1,0 g Cukry: 0,5 g Bílkoviny: 28,8 g Sůl: 3,6 g
Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je to 100% veganské a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrách, je skutečným pokladem vysokého nutričního proteinu. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů skupiny B, vitamínu C, kyseliny listové a také dietní vlákniny a řadu minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus střevních pohybů a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme spoustu bílkovin, které se podobají bílkovinám z luštěnin a vláknině. Obsahuje exogenní aminokyseliny: lyzin, který zlepšuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitu a tryptofan, který je nezbytný pro produkci serotoninu.
Qamar Datle Velké - Qamar Datle

Qamar Datle Velké - Qamar Datle

Prémiové datle Medjoul 1. třídy jsou naším vlajkovým produktem, seřazené a balené tak, aby uspokojily chuť vysoce kvalitních maloobchodníků a spotřebitelů po celém světě. Naše prémiové datle jsou k dispozici v různých velikostech plodů a formátech balení. Datle Qamar mají 0% - 10% oddělení slupky a váží 10 až 27 g na kus. Balení: 5 kg
Italská Sušená Rajčata 250g

Italská Sušená Rajčata 250g

Italská sušená rajčata. Mezi nejchutnějšími produkty, které nám zanechala agro-potravinářská tradice Kalábrie a Apulie. Jsou přirozeně sušena na slunci a mohou být použita v různých receptech. Ideální balení pro 4 osoby.
Celé černé olivy Kalamata - 340g sklenice - v nálevu

Celé černé olivy Kalamata - 340g sklenice - v nálevu

Masitá textura, mírně křupavá a výrazně ovocná chuť, černá oliva Kalamata si podmanila svět aperitivů, a to nejen s sklenkou ouza nebo tsipoura! Pěstována na Peloponésu, nedaleko oblasti Kalamata, tato oliva je rozpoznatelná svou černou/fialovou barvou, mandlovým tvarem a hladkou slupkou. Naše sklizně jsou výhradně sbírány ručně a v plné zralosti, kdy plod získává své krásné barevné odlesky. Jsou zbaveny hořkosti díky řecké metodě, která používá přírodní mořskou sůl a nikoli louh, což umožňuje zachovat její chuťové vlastnosti. Čistá hmotnost: 340 g Čistá hmotnost po odkapaní: 180 g Datum minimální trvanlivosti: 24 měsíců. PCB - KARTON: 6 jednotek
KAPARY V SOLI

KAPARY V SOLI

Nezbytná ingredience v sicilské kuchyni. CONSERVE CONTI je vyrábí ručně, jako kdysi, se stejnou vášní a zkušeností. Ideální pro obohacení salátů, pro dochucení pokrmů na bázi ryb, ale také pro přípravu nápaditých těstovinových salátů.
Kozi sýr s rozmarýnovou kůrkou

Kozi sýr s rozmarýnovou kůrkou

Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka a kůry z rozmarýnu, s minimální dobou zrání 30 dní.
Olivy v nálevu - Bio černé nebo zelené olivy v nálevu

Olivy v nálevu - Bio černé nebo zelené olivy v nálevu

Vaso černých nebo zelených oliv v nálevu o hmotnosti 3100 g (Kg 3,1), 300 g, kbelíky o hmotnosti 1 kg, kbelíky o hmotnosti 5 kg. Typ slaných celých nebo rozmačkaných. Naše olivy jsou certifikované jako bio, pěstované na našich olivových hájích, bez použití pesticidů, sbírané ručně s vášní a oddaností. Od roku 1904 společnost Cuscunà pěstuje a vyrábí extra panenský olivový olej a olivy v nálevu, černé a zelené. Všechny naše produkty jsou certifikovány a kontrolovány, aby našim zákazníkům zajistily to nejlepší. Po čtyři generace nabízíme vynikající produkt, který je exportován do různých zemí po celém světě!
Rozbité Zelené Olivy s Citronem 8 kg Marocké Olivy pro Potravinářské Profesionály - Maroko

Rozbité Zelené Olivy s Citronem 8 kg Marocké Olivy pro Potravinářské Profesionály - Maroko

Můžete si vychutnat tyto lahodné zelené olivy s citronem při aperitivech. Také obohatí vaše pokrmy. Zelené olivy s citronem jsou pěstovány, připravovány a ochucovány v Maroku. Ingredience: Olivy, citron, voda, sůl. Kyselina citrónová, sójový olej. Zelené olivy s citronem jsou určeny pouze pro velkoobchodníky nebo prodejce. Jsme velkoobchod s potravinami specializující se na olivy, antipasti a sušené ovoce. Naše dílna se nachází v Marseille v departementu Bouches-du-Rhône. Pokud nejste z Marseille, můžete si nechat doručit svou objednávku kamkoli ve Francii s možností FRANCO DE PORT*.
Přírodní černé olivy

Přírodní černé olivy

Přírodní černé olivy 450 g čisté hmotnosti 12 ks na tácu
Strolghino Di Roncole Verdi – Dallatana

Strolghino Di Roncole Verdi – Dallatana

Tento Strolghino se vyznačuje jemnou a sladkou chutí. Musí být spotřebován po 10/15 dnech. Jeho průměrná hmotnost je 200-250g. Hmotnost: 200-250g na kus
Salpicão klobása

Salpicão klobása

Salpicão klobása je tradiční portugalská klobása, kterou Monte Safira vyrobil s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena jedinečnou směsí koření, která nabízí bohatou a chutnou chuť, jež je jak uspokojivá, tak nezapomenutelná. Tradiční proces uzení dodává charakteristickou vůni, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Salpicão klobása od Monte Safira je ideální na grilování, přidání do dušených pokrmů nebo jako samostatná svačina. Její silné chutě a kvalitní ingredience z ní činí všestranný doplněk k jakémukoli jídlu, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Objevte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s Salpicão klobásou od Monte Safira.
Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Pocházející z iberských prasat, krmených obilím. Vyrobeno z svalového balíčku tvořeného svaly páteře a polopáteře hrudníku, stejně jako dlouhými, bederními a hrudními svaly prasete, solené, marinované a plněné do střívek, které prošlo vhodným procesem zrání s minimální dobou 70 dní. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka. 100 % přírodních ingrediencí. Bez alergenů. Hmotnost: 0,7-1,2 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka Hmotnost: 0,7-1,2 kg
Veganská slanina 200 g

Veganská slanina 200 g

Rostlinné sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je 100% rostlinné a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrášek, je skutečným pokladem vysoce výživných bílkovin. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů B, vitamínu C, kyseliny listové, stejně jako vlákniny a mnoha minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus stolice a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme mnoho bílkovin, které jsou podobné bílkovinám luštěnin a vláknině.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Produkt vyrobený z pečlivě vybraného mletého / kouskovaného masa, obohacený solí, paprikou a dalšími kořením, představuje náš Chorizo Sarta Ibérico Extra. Skvělá pochoutka pro chuťové pohárky, která rozhodně nenechá nikoho lhostejným, kdo ji ochutná. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel známých španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Ibéricos Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, usazení v chladu, plnění do střívek, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Energetická hodnota: 390 Kcal / 1619 KJ Tuky: 31 g Nasycené tuky: 11 g Sacharidy: 1,5 g Cukry: 1,5 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 2,6 g