Produkty pro balení salamu (43)

Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Krůtí Iberický Bellota Chorizo - KRÁJENÝ

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidaného sůl, koření a aditiva, hnětený a plněný do střívka. S dozráváním nad 4 měsíce, s jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty, plněné do přírodního střívka. Čistá hmotnost: 100 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Pro konzumaci je doporučená teplota 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g.
Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Pocházející z iberských prasat, krmených obilím. Vyrobeno z svalového balíčku tvořeného svaly páteře a polopáteře hrudníku, stejně jako dlouhými, bederními a hrudními svaly prasete, solené, marinované a plněné do střívek, které prošlo vhodným procesem zrání s minimální dobou 70 dní. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka. 100 % přírodních ingrediencí. Bez alergenů. Hmotnost: 0,7-1,2 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka Hmotnost: 0,7-1,2 kg
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Parmská šunka DOP

Parmská šunka DOP

Je to excelence našeho území a naše pýcha: k jeho výrobě používáme stehna těžkých italských prasat, solené ručně (vlhká sůl na kůži, suchá sůl na libovém mase). Po dobu tří týdnů prosciutto absorbuje sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců pomalu vysychá. Po umytí začíná zrání. Teď je na řadě mořský vzduch, který, než se dostane do údolí, ukradl na Apeninách balzámy lesů. Podle ročního období se otevírají okna a takto se pokračuje po dobu devíti měsíců. Poté se sestoupí do sklepa: konsorcium umístí dukátovou korunu na ochranu kvality po 12 měsících. Nám to nestačí: naše prosciutto bude čekat ještě 18-20 měsíců, kdy ucítíte jeho intenzivní, hlubokou, modulovanou sladkost, nikdy přeslazenou.
Iberská šunka z žaludu - Sušená a plněná iberská šunka z žaludu

Iberská šunka z žaludu - Sušená a plněná iberská šunka z žaludu

Iberská šunka z žaludů. Kousky uzeniny vážící 1 až 1,2 kg, zrající přibližně 90 dní. Podávají se vakuově balené celé nebo na půl.
Sušené Vepřové Břicho - Bio Uzeniny

Sušené Vepřové Břicho - Bio Uzeniny

Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena obilovinami certifikovanými jako ekologické z naší farmy. Naše celá nebo již nakrájená sušená vepřová plec je balena vakuově. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: 3 měsíce.
Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Produkt vyrobený z přední končetiny dospělých prasat, která byla podrobena odpovídajícímu procesu solení a zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní vlastnosti, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Proces solení V Iberských Brisa jsou všechny kusy pokryty mořskou solí, aby se podpořila dehydratace a konzervace, čímž se přispívá k rozvoji typické barvy a vůní u sušených produktů. Zůstávají v solné komoře jeden den za každý kilogram hmotnosti čerstvého kusu, při kontrolované teplotě mezi 3º a 5º Celsia a s relativní vlhkostí mezi 75 % a 85 %. Rasa: 50 % iberské Výživa: žaludy Štítek: červený Energetická hodnota: 409,9 Kcal / 1701 KJ Tuky: 32,3 g Nasycené tuky: 9,7 g Sacharidy: 1,0 g Cukry: 0,5 g Bílkoviny: 28,8 g Sůl: 3,6 g
Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je to 100% veganské a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrách, je skutečným pokladem vysokého nutričního proteinu. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů skupiny B, vitamínu C, kyseliny listové a také dietní vlákniny a řadu minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus střevních pohybů a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme spoustu bílkovin, které se podobají bílkovinám z luštěnin a vláknině. Obsahuje exogenní aminokyseliny: lyzin, který zlepšuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitu a tryptofan, který je nezbytný pro produkci serotoninu.
Veganská slanina 200 g

Veganská slanina 200 g

Rostlinné sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je 100% rostlinné a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrášek, je skutečným pokladem vysoce výživných bílkovin. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů B, vitamínu C, kyseliny listové, stejně jako vlákniny a mnoha minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus stolice a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme mnoho bílkovin, které jsou podobné bílkovinám luštěnin a vláknině.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Produkt vyrobený z pečlivě vybraného mletého / kouskovaného masa, obohacený solí, paprikou a dalšími kořením, představuje náš Chorizo Sarta Ibérico Extra. Skvělá pochoutka pro chuťové pohárky, která rozhodně nenechá nikoho lhostejným, kdo ji ochutná. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel známých španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Ibéricos Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, usazení v chladu, plnění do střívek, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Energetická hodnota: 390 Kcal / 1619 KJ Tuky: 31 g Nasycené tuky: 11 g Sacharidy: 1,5 g Cukry: 1,5 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 2,6 g