Produkty pro balsová síra (2)

Sir Cupani 2018 - Červená vína Španělské víno Rioja

Sir Cupani 2018 - Červená vína Španělské víno Rioja

Odrůda: Tempranillo 100% Rok výsadby: 1982 Podnož: Richter 110 a Chasela 41 Nadmořská výška: 537 metrů Alkohol: 14,5º Plocha: 3,6 ha Pěstování: Keřové vinice Rozestup: 2,35 x 1,20 m Láhev: leden 2021 Výroba: 987 lahví. 5.500 kg/ha (povolený výnos pro Tempranillo je 6.500 kg/ha) 2018 SKLIZEŇ Ručně sbírané v 12 kg bednách. VÝROBA VÍNA Ručně odstopkované a fermentované v nerezových tancích o objemu 1.500 l. Malolaktická fermentace v nových francouzských dubových sudech. Zrání na vlastních kalech po dobu 25 měsíců. V našem vinařství se prakticky nevykonává batonnage, protože ochrana proti oxidaci probíhá přirozeně s přibližně 5 cm kalu v každém sudu. HODNOCENÍ CHUTI Tiramisu - tóny kávy, smetany a kakaa. Silné, s dobře strukturovaným, zaobleným pocitem v ústech a dlouhotrvajícím závěrem. Rádo by obohatilo sbírku na mnoho let dopředu. Odrůda: Tempranillo 100% Podnož: Richter 110 a Chasela 41 Rok výsadby: 1982 Přibližná nadmořská výška: 537 metrů Alkohol: 14,5º Výroba: 987 lahví
Rielo 2017 - Bílé Vína, Vína, Vína a Likéry

Rielo 2017 - Bílé Vína, Vína, Vína a Likéry

Odrůda: Viura 100% Rok výsadby: 1.948 Podnož: Rupestris de lot, jedna z nejstarších existujících podnoží Nadmořská výška: 525 metrů Alkohol: 13,5º Plocha: 1,1 ha Systém vedení: Keře Rozestup při výsadbě: 1,80 x 1 m (velmi neobvyklé) Láhev: 17. září 2019 Výroba: 1.632 lahví, 5.500 kg/ha (povolený výnos Viura je 8.520 kg/ha) SKLIZEŇ Ručně sbíráno ve 2.000 kg nerezové vaně. VÝROBA VÍNA Jakmile dorazí do vinařství, jde rovnou do lisu a je fermentováno v sudech z francouzského dubu. Přelito a zrálo 7 měsíců ve stejném sudu s týdenním batonnage. POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ Čistá, jasná, téměř průhledná barva. Vůně vykazuje květ lípy, dřevité tóny a aroma grapefruitu. Voňavé a chutné, v ústech je kulaté a vyvážené s příjemnou dochutí. Víno: Bílé víno Rok výsadby: 1948 Odrůda: Viura 100% Alkohol: 13,5º Výroba: 1.632 lahví