Produkty pro balsová síra (17)

EURO 17,00 ALPZ FRANCIACORTA  GCURVE  ALMA   BELLAVISTA   CL 75

EURO 17,00 ALPZ FRANCIACORTA GCURVE ALMA BELLAVISTA CL 75

Bellavista, založená Vittoriem Morettim na konci 60. let, je dnes jednou z nejznámějších a nejuznávanějších vinařství ve Franciacorta, jedním z emblemů tohoto území, schopná vyrábět některé z nejlepších italských šumivých vín. KONFEKCE 61 1 KS = EURO 17,00 1 PALET 72 KONFEKCÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALET
SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

Abychom rozšířili naši nabídku lihovin, rozhodla se společnost Egiazki pracovat na ginu s chutěmi Baskicka, který využívá trnku. Receptura umožňuje spojit sladkost trnky s tonickým charakterem jalovcových bobulí. Tato ovocná kombinace vytváří velmi harmonický gin: jemný, málo hořký, zároveň tonický a svěží. Při degustaci je nos květinový a rafinovaný, a chuť je poznamenaná trnkou. Gin Arana vás okouzlí svou rafinovanou hořkostí a vůněmi citrusů, absintu a zázvoru.
Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Garagardo lager ekologikoa 330 ml

Garagardo lager ekologikoa 330 ml

Mezi našimi výrobky najdete řemeslné pivo vyrobené z ječmene pěstovaného na našich polích, s použitím sladu, chmele a olivového džusu (vyrobeného z rozpustné části olivového džusu ve vodě).
Talha Blanco - Poctěná Vína

Talha Blanco - Poctěná Vína

TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominace původu: DOP Alentejo Složení: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifikace: Fermentováno v hliněných nádobách Alkoholický stupeň: 13o NOTY K VÍNU: Vzhled: Zlatý Vůně: Zralé ovoce (ananas) a pomerančová kůra Chuť: Minerální, s intenzivním a přetrvávajícím závěrem
Jednoduše Braucol - Vína

Jednoduše Braucol - Vína

Přírodní víno z autochtonní odrůdy a originální vinifikace. Kdo by to řekl lépe? Jednoduše Braucol, to je čerstvá malina a krásná kořeněná struktura: kurkuma, kmín a náznak tonkového bobu. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Région: JIH-ZÁPAD Couleur: Červené Cépages: Braucol Mode de culture: Přechod na bio Caractère: lehké / ovocné Contenance: 75cl Quantité de soufre: velmi málo nebo bez síry Millésime: 2019
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Středomořské Řemeslné Pivo WEISSBIER

Středomořské Řemeslné Pivo WEISSBIER

Estilo: Weissbier Alkohol: 5,4% IBUS: 16 EXPLIKACE TECHNICKÁ: VZHLED: Světle žlutá, mírně zakalená vzhled typický pro tento styl. Bohatá a trvalá pěna s krémovou texturou. VŮNĚ: Aromata obilí a chleba pocházející z pšenice, s tóny zralého banánu a jemného citrusového nádechu, spolu s kořeněnými náznaky hřebíčku. CHUŤ: Plné tělo s chutí, kterou přináší pšenice, elegantní kyselost. PÁROVÁNÍ: Pro tradičnější je ideální párování s německým jídlem, jako jsou klobásy nebo preclíky. Pro odvážnější párování s pikantními pokrmy, jako je thajská kuchyně. Ryby a mořské plody. Čerstvé saláty s citrusovými tóny. INGREDIENCE: Voda, pšeničný slad, ječný slad, chmel a kvasnice. ALERGIE: Ječmen a pšenice
Růžové listy/sirup

Růžové listy/sirup

Množství balení: 12 x 400g Číslo položky: 67790 Gramy: 400g
MÁSLO: LETNÍ SPADONE

MÁSLO: LETNÍ SPADONE

Odroda: LETNÍ LOPATA
Tina 158

Tina 158

0,2 litru Sklenice na long drink
Bandoneon - Stagi

Bandoneon - Stagi

75 tlačítek chromatický bandoneon 150 reedů (2 reed per nota) 18-vrstvé měchy se 2 centrálními rámy černý nebo mahagonový lak s povrchovou úpravou zakázková úprava reedů na požádání
Červené víno Bacariza Premium

Červené víno Bacariza Premium

8-9 měsíců v sudu. Monastrell – Syrah. 2019
Červený rybíz

Červený rybíz

...
Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Jablečný ocet Flaguerie je výsledkem octové transformace organického jablečného moštu na ocet. Tento přírodní ocet zraje několik měsíců v dubových sudech, než je lahvován bez filtrace. Na dně lahve se může vytvořit matka octa. Jablečný ocet Flaguerie je obohacen šalotkou. Hrubá hmotnost: 490 g / 1,08 lb Hmotnost kartonu 12: 6 kg / 13,23 lb Úroveň kyselosti: 5° Zbytkový alkohol: <0,5°
SUSINE: STANLEY

SUSINE: STANLEY

Odrůda: STANLEY Období zrání: začátek září