Produkty pro biotechusa iso whey zero clear (10)

Rybí kolagen v kapslích 60 kapslí

Rybí kolagen v kapslích 60 kapslí

Kolagen z ryb v kapslích je produkt získaný z kůže bílé tolpygy - sladkovodní ryby, která se živí planktonem a jemnou rostlinnou potravou. Tato ryba je lovena z kontrolovaných vodních nádrží pod veterinárním dohledem. Je neustále zajištěno minimální znečištění vody těžkými kovy. Kolagen je dlouhý řetězec aminokyselin a nejhojnější protein v lidském těle. Tvoří velkou část pleti, vlasů a nehtů. Používá se v případě bolesti kloubů a osteoartrózy, v pohybových orgánech, jako jsou šlachy. Ovlivňuje regeneraci chrupavky, hojení ran, posiluje pleť, vlasy a nehty. Kapsle - 340 mg &nbsp; <strong> užívejte </strong> 2-4 kapsle denně (ráno nebo večer) zapíjejte velkým množstvím vody. Doporučená doba užívání přípravku je 3 měsíce. Produkt nemohou používat osoby alergické na některou z jeho složek. Pamatujte, že pouze zdravý životní styl a vyvážená strava zajišťují správné fungování těla a udržení dobrého zdraví.
Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biotin, neboli vitamin B7, produkovaný střevní bakteriální flórou, je živina nezbytná pro správnou transformaci glukózy. Z tohoto důvodu je extrémně důležitý pro lidi trpící cukrovkou. Kromě toho hraje biotin důležitou roli v syntéze mastných kyselin a v metabolismu leucinu, který patří do skupiny exogenních aminokyselin a také ovlivňuje správný vývoj těla a stav pleti. Příznaky jeho nedostatku zahrnují: <ul> <li> ospalost </li> <li> apatii </li> <li> podrážděnost </li> <li> úzkost a deprese </li> <li> vypadávání vlasů </li> <li> lámavé nehty </li> <li> zánět spojivek </li> </ul> Vitamin B7 lze nalézt v mase (vepřové, hovězí, drůbež), ve vaječných žloutcích, sýrech, otrubách, tmavé rýži, řepkovém a slunečnicovém oleji, stejně jako v ovoci - banánech, melounech, grepfruitech, hroznech a broskvích. Technologické procesy a tepelná úprava způsobují částečné nebo úplné ztráty biotinu obsaženého v potravinových produktech, proto je důležité, aby
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Bio kešu 250g Vivio

Bio kešu 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Bio kešu ořechy od Vibio se vyznačují vysokou kvalitou, čerstvostí a vynikající chutí. Pocházejí z ekologických plodin ve Vietnamu. </ Span> Kešu ořechy jsou semena plodu stromu zvaného Západní Naner nebo Západní Kešu. Jsou příbuzné manga a pistáciím a pěstují se ve většině zemí tropické oblasti. Získávání kešu je složité a časově náročné. Kešu ořechy jsou skutečným minerálním pokladem - hořčík, fosfor, zinek, mangan, měď, železo, selen, draslík, vápník a vitamíny - K1, E a vitamíny skupiny B. Díky vysokému obsahu vitamínů skupiny B a hořčíku mají kešu pozitivní vliv na, mimo jiné, nervový systém. Vysoký obsah draslíku znamená, že kešu ořechy mají pozitivní vliv na udržování správného hospodaření s vodou a elektrolyty a zabraňují nadměrnému hromadění vody v těle (díky čemuž snižují otoky nohou, rukou a obličeje, vodní celulitidu atd.).
Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Mouka pšeničná typu 750 pochází z farem v Bieszczadech, které mají ekologický certifikát. Je to jeden z nejpopulárnějších typů mouky, který se získává z mletého pšeničného zrna. Pšenice, díky obsahu bílkovin (lepku), dodává pečivu elasticitu a zajišťuje, že se méně drobí. &nbsp; <strong> složení: </strong> pšenice &nbsp; <strong> Nutriční hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 1450KJ/342kcal - 17%RHP* tuk 1.8g - 2.6% z toho nasycené mastné kyseliny 0.7g - 3.5% sacharidy 68g - 26% z toho cukry 0.5g - 0.6% vláknina 2.9g - 12g - 24% sůl 0.01g - 0.2% *referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> pšeničná mouka typu 750 je ideální na pečení chleba a všech slaných i sladkých pečiv. Ideální na palačinky, vafle nebo jako zahušťovadlo do polévek a omáček. &nbsp; <strong> Poznámky </strong> Skladujte na suchém a chladném místě v těsně uzavřeném obalu.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.
Jedlá soda 1000g

Jedlá soda 1000g

Jedlá soda - hydrogenuhličitan sodný - našla široké uplatnění v medicíně, kuchyni, kosmetice a dalších oblastech. Má velmi široké spektrum použití. Myslím, že je nejlépe známá jako přísada do všech druhů pečení. Je také součástí mnoha kosmetických a čisticích prostředků. Přidává se do šamponů na vlasy, rtěnek, zubních past. V kosmetice je zvlášť vhodná pro mastnou a aknózní pleť. & Nbsp; <strong> Použití sody je dokonalé, pokud jde o neutralizaci zápachů a čištění. Tento prostředek dokáže odstranit obtížné skvrny, eliminovat nepříjemné zápachy a pomoci vyčistit troubu nebo mikrovlnnou troubu. Má mírně korozivní vlastnosti, což usnadňuje odstranění špíny z různých povrchů. Může být použit k odstranění vodního kamene z konvice, hrnců nebo kávovaru. Skvěle funguje jako prášek na čištění povrchů v kuchyni a koupelně. Abychom se zbavili nepříjemných zápachů v lednici, stačí do ní umístit malou nádobu se sodou.
Extrakt z kokosu v prášku Vivio 250 g

Extrakt z kokosu v prášku Vivio 250 g

Kokosové mléko je vyrobeno z dužiny kokosového ořechu a obsahuje krátké řetězce mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na lidské tělo. Kokosové mléko Wegane se vyznačuje bílou barvou a hustou, krémovou konzistencí. Má charakteristickou vůni a chuť kokosu. Někdy je zaměňováno s kokosovou vodou. V asijských zemích je oblíbenou ingrediencí v kuchyni. Nejoblíbenější je mimo jiné v Thajsku a Indii. V Evropě získává na popularitě. Kokos obsahuje velké množství minerálů. Porce 100 g obsahuje 46 % denní potřeby manganu a 13 % fosforu. Mléko také obsahuje hořčík, železo, selen, vitamín C, niacin, kyselinu listovou a vitamíny B.
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.
Bioagave Biolight 1100 g

Bioagave Biolight 1100 g

Bioagávový sirup Bright je přírodní produkt z ekologických rostlin. Agáve se pěstuje již stovky let, převážně ve Střední a Jižní Americe. Má masité a silné listy uspořádané do růžice, které jsou pokryty ostrými trny. Lehká agáve by měla být alternativou k bílému cukru a medu. Chuť je jemnější než u medu. Agávový sirup je téměř 1,5krát sladší než běžný cukr. Chuť lehkého agávového sirupu je jemnější a neutrálnější než lehce karamelová chuť tmavého sirupu. Agáve je přírodní sladidlo rostlinného původu v polotuhé formě. Vegani jej ochotně používají jako náhradu za med. Má nižší glykemický index než med a široké kulinářské využití. 15% RWS* Tuk: 0 g - 0% včetně nasycených mastných kyselin: 0 g - 0% Sacharidy: 71 g - 27%, včetně cukrů: 69 g - 77% Vláknina: 5,8 g Bílkoviny: 0 g - 0% Sůl: 0,05 g - 1% *Referenční výživová hodnota &nbsp; <strong>