Produkty pro blakemere veteráni (3)

ÚROVEŇ III - SAMOSTATNÝ

ÚROVEŇ III - SAMOSTATNÝ

Balistická ochrana Polyethylen UD; - Kalibr střely: 7.62 NATO Standard FMJ 9,55 gramů / 856 metrů / sec; - Energie 3.476 J; - Úhel nárazu: 90°; - Testovací teplota 20 °; - Vlhkost 70% Celková plošná hmotnost: 1,350 Kg
Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Reuza Extra Virgin vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd, které mají poměrně odlišné účinky: olivy Biancolilla a Taggiasca. Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně lisovaný · Získaný z oliv Biancolilla a Taggiasca · Sladký a aromatický, vynikající dochucovadlo na saláty a čerstvou zeleninu, Reuza je vysoce vybraný produkt: kombinuje aromatické tóny olivy Biancolilla se sladkostí olivy Taggiasca. Výsledek je překvapující a velmi příjemný. Název „Reuza“, což znamená růže v ligurském dialektu, odkazuje na voňavý olej, stejně jako květina. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Lisování oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód:REU .75
Extra panenský olivový olej Arzentu 750 ml - Italský olej - Olivy Peranzana a Taggiasca

Extra panenský olivový olej Arzentu 750 ml - Italský olej - Olivy Peranzana a Taggiasca

Extra panenský olivový olej Arzentu vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd: Oliva Peranzana a Oliva Taggiasca Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně extrahovaný · Získaný z oliv Peranzana a Taggiasca · Vynikající koření pro nejdelikátnější pokrmy Arzentu je vysoce vybraný, jemný a voňavý produkt, který kombinuje charakteristické rysy olivy Taggiasca a olivy Peranzana: obě odrůdy produkují velmi ovocné oleje: velmi sladký Taggiasco, Peranzana Extra s o něco výraznějšími pikantními tóny. Kombinace je velmi příjemná. Název "Arzentu" Argento v ligurském dialektu odkazuje na ušlechtilý produkt, ale s živou notou, jak v názvu, tak v chuti. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Extrakce oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód: ARG .75