Produkty pro blakemere veteráni (6)

Vinařský klub

Vinařský klub

Exkluzivní vinný klub, který nabízí členům speciální výhody a přístup k vínům v limitované edici.
Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Reuza Extra Virgin vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd, které mají poměrně odlišné účinky: olivy Biancolilla a Taggiasca. Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně lisovaný · Získaný z oliv Biancolilla a Taggiasca · Sladký a aromatický, vynikající dochucovadlo na saláty a čerstvou zeleninu, Reuza je vysoce vybraný produkt: kombinuje aromatické tóny olivy Biancolilla se sladkostí olivy Taggiasca. Výsledek je překvapující a velmi příjemný. Název „Reuza“, což znamená růže v ligurském dialektu, odkazuje na voňavý olej, stejně jako květina. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Lisování oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód:REU .75
Terraje 2018

Terraje 2018

Čistota, Textura, Výraz Terroiru čerstvé víno s velkou čistotou a texturou, s aroma borovice a horského porostu Jumilla 13 ºC Teplota podávání VĚK VINICE: Více než 30 let VÝROBA: Fermentováno a zrající v fudre ODRŮDA HROZNŮ: Monastrell na vlastní kořenové podnoži
Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Jablečný ocet Flaguerie je výsledkem octové transformace organického jablečného moštu na ocet. Tento přírodní ocet zraje několik měsíců v dubových sudech, než je lahvován bez filtrace. Na dně lahve se může vytvořit matka octa. Jablečný ocet Flaguerie je obohacen šalotkou. Hrubá hmotnost: 490 g / 1,08 lb Hmotnost kartonu 12: 6 kg / 13,23 lb Úroveň kyselosti: 5° Zbytkový alkohol: <0,5°
Extra panenský olivový olej Arzentu 750 ml - Italský olej - Olivy Peranzana a Taggiasca

Extra panenský olivový olej Arzentu 750 ml - Italský olej - Olivy Peranzana a Taggiasca

Extra panenský olivový olej Arzentu vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd: Oliva Peranzana a Oliva Taggiasca Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně extrahovaný · Získaný z oliv Peranzana a Taggiasca · Vynikající koření pro nejdelikátnější pokrmy Arzentu je vysoce vybraný, jemný a voňavý produkt, který kombinuje charakteristické rysy olivy Taggiasca a olivy Peranzana: obě odrůdy produkují velmi ovocné oleje: velmi sladký Taggiasco, Peranzana Extra s o něco výraznějšími pikantními tóny. Kombinace je velmi příjemná. Název "Arzentu" Argento v ligurském dialektu odkazuje na ušlechtilý produkt, ale s živou notou, jak v názvu, tak v chuti. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Extrakce oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód: ARG .75