Systémy na tavení tuků a stanice na tuky - pro tavení pevných tukových bloků v potravinářském průmyslu
Systémy na tavení tuku
Systémy KASAG na tavení tuku jsou kompaktní systémy pro tavení bloků tuku z palmového jádra, palmového oleje, kokosového tuku a koncentrovaného másla. Tekutý tuk získaný tímto způsobem je uchováván v sběrné vaně při stanovené teplotě, aby mohl být použit v příslušném výrobním procesu. Velikost a design jsou určovány společností KASAG podle požadavků zákazníka.
Stanice na tuk a olej
Stanice KASAG na tuk a olej je rozšířením taviče tuku a slouží k míchání ingrediencí do tekutého tuku. Zařízení jsou instalována na základním rámu s vyrovnávacími nohami. Všechny vyrobené komponenty jsou připraveny k připojení. Úprava a regulace teplé vody se provádí prostřednictvím temperovací jednotky nebo připojením k existující síti teplé vody.