Produkty pro bolest po kousnutí hmyzu (36)

Kreveta - Oloupaná

Kreveta - Oloupaná

IQF & Blok • RPND / RPUD Syrové oloupané – Bez žil nebo se žilami
Alant Práškový Extrakt 4:1 - Chem2Market GmbH

Alant Práškový Extrakt 4:1 - Chem2Market GmbH

Kvalita: pro potraviny Zpracovaná rostlinná část: kořen Extrakční prostředek: ethanol a voda Nosná látka: maltodextrin Vědecký název: lnula helenium Radix Alant, také známý jako Inula helenium, je léčivá rostlina, která se používá v tradiční medicíně a je ceněna pro své možné protizánětlivé a vykašlávací vlastnosti. Naše produkty se prodávají jako hromadné zboží. U většiny našich produktů platí minimální odběr 25 kg. Vzorky mohou být poskytnuty. Kromě toho je Plants2Market BIO a HACCP certifikováno a od konce září 2023 je prvně certifikováno podle normy DIN EN ISO 9001:2015. Následující produkty také nabízíme: Acerola Ackerbóny Acker-šáchtelhalm Africká černá fazole Alant Alfa-lipoová kyselina Amla Artičok Ashwagandha Astaxanthin Valerián Bambus Beta glukan BIO březový list BIO brazilský mandlový klobouček BIO kopřiva
Kritický krok, který vytváří výjimečný šafrán

Kritický krok, který vytváří výjimečný šafrán

Jakmile je šafrán sklizen, musí být sušen. Tato fáze je nejdelikátnější, protože jeho hmotnost klesá o téměř 80 %. To, co bylo již vzácné, se stává ještě vzácnějším. Každý šafránový květ má svá malá tajemství, která dodávají vynikajícímu šafránu jeho chuť. Příliš krátká nebo příliš dlouhá doba sušení může znehodnotit a dokonce zničit všechny přírodní vlastnosti této koření. Proto u QAMIAB sušíme šafrán podle tradiční metody, která nám přinesla tři po sobě jdoucí roky ocenění za nejlepší šafrán na světě. Abychom vám zajistili stálou kvalitu, necháváme čistotu šafránu, který vám nabízíme, kontrolovat dvěma nezávislými francouzskými laboratořemi. Proto šafrán QAMIAB splňuje normu ISO3632 v kategorii 1, což je hodnocení, které se uděluje pouze těm nejlepším šafránům.
Celý vařený humr

Celý vařený humr

IQF (Jednotlivě Rychle Mražené) je mrazicí metoda, která umožňuje jednotlivé mražení potravin, čímž se zajišťuje, že si zachovávají svou kvalitu a čerstvost. Tato technika se běžně používá pro ovoce, zeleninu a mořské plody, což poskytuje pohodlí a prodlouženou trvanlivost.
Vařený půl humra

Vařený půl humra

Vařený půl humr
Syrové krevety loupané – Vyčištěné nebo nevyčištěné

Syrové krevety loupané – Vyčištěné nebo nevyčištěné

Syrové oloupané krevety – Bez střeva nebo se střevem