Produkty pro bolesti břicha na levé straně (15)

Hovězí ocas

Hovězí ocas

Hovězí ocas je známý svou bohatou, želatinovou masovou strukturou, ideální pro dušení a recepty na pomalé vaření. Dodává pokrmům, jako je ragú z hovězího ocasu, hlubokou, slanou chuť. Jeho jedinečná textura přidává další rozměr vydatným jídlům. V Direct Meat Service Sverige AB zajišťujeme, že každý kus hovězího ocasu je pečlivě zpracován, aby si udržel svou přirozenou chuť a nutriční hodnotu, což z něj činí ideální volbu pro každého kulinářského nadšence. Objevte bohatou chuť našeho Hovězího Ocasu, kusu, který slibuje pozvednout vaše kulinářské výtvory. Tento kus je ideální pro ty, kteří ocení umění pomalého vaření, což umožňuje chutím se spojit a rozvinout v průběhu času. Ať už jste profesionální kuchař nebo domácí kuchař, tento kus nabízí dokonalou rovnováhu chuti a textury, což z něj činí spolehlivou volbu pro chutné jídlo. Důvěřujte našemu závazku k kvalitě a vychutnejte si výjimečnou chuť našich prémiových hovězích kusů.
Kukuřice

Kukuřice

Vyrobeno z přírodních ingrediencí od místních dodavatelů v Řecku. - Naše bagely mají čistou hmotnost 120 g. - Mini bagely mají čistou hmotnost 60 g. Všechny bagely Leo jsou veganské, kromě 3 příchutí: - Brusinka s bílou čokoládou. - Čedar s jalapeňem. - Borůvka s bílou čokoládou.
Marmeláda motýl a meruňka

Marmeláda motýl a meruňka

Motýlí džem a meruňka Kód: CCA017
Žaludek

Žaludek

Žaludek
Čerstvá vepřová kýta

Čerstvá vepřová kýta

Čerstvé Vepřové Maso Čerstvé Vepřové Maso Nároky Bio Chováno Bez Antibiotik Bez GMO
Parmská šunka DOP

Parmská šunka DOP

Je to excelence našeho území a naše pýcha: k jeho výrobě používáme stehna těžkých italských prasat, solené ručně (vlhká sůl na kůži, suchá sůl na libovém mase). Po dobu tří týdnů prosciutto absorbuje sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců pomalu vysychá. Po umytí začíná zrání. Teď je na řadě mořský vzduch, který, než se dostane do údolí, ukradl na Apeninách balzámy lesů. Podle ročního období se otevírají okna a takto se pokračuje po dobu devíti měsíců. Poté se sestoupí do sklepa: konsorcium umístí dukátovou korunu na ochranu kvality po 12 měsících. Nám to nestačí: naše prosciutto bude čekat ještě 18-20 měsíců, kdy ucítíte jeho intenzivní, hlubokou, modulovanou sladkost, nikdy přeslazenou.
Pain Sandwich - Široká škála pro splnění všech vašich potřeb

Pain Sandwich - Široká škála pro splnění všech vašich potřeb

Od bagetových sendvičů po bagely a bagnat, Novepan nabízí ideální chleby pro přípravu sendvičů, jak pro gastronomii, tak pro maloobchod.
Krájecí Deska

Krájecí Deska

Ciabatta 300 g je jedním z nejikoničtějších chlebů v OKIN. Je to chléb s výrazným rustikálním charakterem, s křupavou kůrkou a výrazným mramorováním. Pečený v kamenné peci s kynutím a přípravou, je to velmi hydratovaný chléb, který se tedy udržuje čerstvý po celý den. Díky kvásku má velmi intenzivní chuť. Má krémově zbarvenou, vzdušnou střídku s velkou elasticitou. Ideální na krájení k snídani, protože také zajišťuje dobrou přítomnost na stole, na bufetu atd. REF:C101C EAN-13:8436017106046 EAN-14:18436017106043 POVAHA PŘEDPEČENÉHO (G):360 g POVAHA PEČENÉHO:315 g DÉLKA (CM):37 cm ŠÍŘKA (CM):9 cm ROZMRAZOVÁNÍ:20 min. | AMBIENTNÍ TEPLOTA PEČENÍ:20 min. | 200ºC ROZMĚRY:598x398x309 JEDNOTKY:30 Jednotek/Karton | 24 Kartonů/Palet ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1106 / 264 BÍLKOVINY (G):8,30 SACHARIDY (G):53,30 CUKRY (G):1,02 TUKY (G):1,14 VLAKNA (G):3,86 SŮL (G):1,25
Mražený vepřový krk

Mražený vepřový krk

Máte zájem o zadní nohy prasete? Specializujeme se na obchodování se zadními nohami prasat a dalšími vysoce kvalitními vepřovými kusy.
Tlustý Banán

Tlustý Banán

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Šťavnatý Citron
Vepřový jazyk

Vepřový jazyk

Vepřový jazyk je známý svou jemnou texturou a mírnou chutí, což z něj činí všestrannou ingredienci v různých pokrmech. Ideální pro pomalé vaření nebo dušení, stává se neuvěřitelně jemným a chutným. Tento kus masa je perfektní jak pro tradiční, tak pro gurmánské recepty. Náš vepřový jazyk je pečlivě zpracován, aby poskytoval vynikající chuť a kvalitu. Každý kus je jemný a chutný, což zajišťuje příjemný kulinářský zážitek.
Mramorovaný Pain au Pistachet

Mramorovaný Pain au Pistachet

Mramorovaný Pain au Pistachet Kód: CCA038
Pizzle

Pizzle

Pizzle
Vepřové břicho

Vepřové břicho

Berkshirské vepřové břicho Berkshirské vepřové břicho Představte si břicho prasete jako tučné maso s masem stále na něm. Kuchaři milují používat jeho slaninovou chuť k dochucení zeleniny nebo pečených fazolí, nebo v sytých polévkách a dušených pokrmech. S dobrým kořením můžete doma v troubě vytvořit křupavé vepřové břicho, které byste našli ve své oblíbené restauraci.
Pain Okin 1994

Pain Okin 1994

Chléb OKIN 1994 je nejikoničtější chléb Okin, který udělal rozdíl ve všech srovnávacích degustacích. Velmi věrný chléb díky své přítomnosti, chuti, textuře a trvanlivosti. Jistá sázka na kvalitu, která udělá rozdíl. S mírně kyselou chutí, velmi křupavou kůrkou a měkkou, pórkovou střídou. REF:C407F EAN-13:8436017106664 EAN-14:18436017106661 HMOTNOST PŘED PEČENÍM (G):460 g HMOTNOST PO PEČENÍ:400 g DÉLKA (CM):53 cm ŠÍŘKA (CM):9 cm ROZMRAZOVÁNÍ:20 min. | POKOJNÁ TEPLOTA PEČENÍ:20 min. | 200ºC ROZMĚRY:598x398x309 JEDNOTKY:21 Jednotek/krabice | 24 Krabic/paleta ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1105 / 264 BÍLKOVINY (G):8,18 SACHARIDY (G):53,30 CUKRY (G):1,02 TUKY (G):1,14 VLÁKNINA (G):3,98 SŮL (G):1,25