Produkty pro bramac červená (4)

SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

Abychom rozšířili naši nabídku lihovin, rozhodla se společnost Egiazki pracovat na ginu s chutěmi Baskicka, který využívá trnku. Receptura umožňuje spojit sladkost trnky s tonickým charakterem jalovcových bobulí. Tato ovocná kombinace vytváří velmi harmonický gin: jemný, málo hořký, zároveň tonický a svěží. Při degustaci je nos květinový a rafinovaný, a chuť je poznamenaná trnkou. Gin Arana vás okouzlí svou rafinovanou hořkostí a vůněmi citrusů, absintu a zázvoru.
Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

PŮVOD Šumivé víno Bordeaux Crémant Blanc Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž původ sahá až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, podél jedné z nejstarších cest regionu Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne. Jeho vinice se rozprostírá na více než 300 hektarech, což mu poskytuje výjimečnou polohu na jílovito-vápencových svazích dosahujících nadmořské výšky 110 metrů, s převážně jižní expozicí. Vinné révy, vysazené kolem château, jsou pečlivě rozděleny mezi červené a bílé odrůdy podle terroirů. S průměrným věkem 35 let jsou vinné révy pečlivě pěstovány tradičními metodami, s respektem k životnímu prostředí. Velký vinařský závod je vybaven všemi moderními zařízeními (řízení teploty, pneumatické lisy, mikro-oxygenace) nezbytnými pro výrobu kvalitních vín.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25° a 30°C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž v polovině fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi výlisky a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační macerace po dobu 8 dnů. Výrazná vůně, jeho nos je kořeněný, opékaný, vanilkový, s černým ovocem, které se mísí s krásnou tříslovinovou strukturou, obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva
Cuvée Antonio 2015

Cuvée Antonio 2015

Pracováno s péčí, toto víno pochází z naší nejlepší parcely, která dominuje na plošině. Cuvée Antonio je vyrobena z krásné parcely Merlotu, která má průměrný věk 20 let. Práce začíná už na začátku, řez byl přísnější na keřích a zelené sklizně umožnily lepší koncentraci plodů. Toto víno bylo nakonec sklizeno ručně, aby zůstaly bobule neporušené, a poté je vinifikováno v malých nádobách, což také umožňuje dobrou extrakci látek obsažených v slupce a v hroznovém moštu. Sklizeň je nakonec dvakrát denně promíchávána až do konce alkoholové fermentace, poté je převedena do sudů z jemného dubu. Nos Diskrétní na otevření, poté se komplikuje s arómami třešní, lanýžů a zavařeného ovoce. Chuť Krásná sladkost v ústech doprovázená tóny zavařených třešní a sametovými, dobře obalenými tříslovinami. Celkový dojem je to víno, které se dobře páruje. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zrající v dubových sudech Plocha: 0,5 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda - Plošina Vzhled: intenzivní, hluboká, živá a svěží barva