Produkty pro brauerei sevilla (3)

Beaujolais Vesnice

Beaujolais Vesnice

Tradiční beaujolais metoda: Poloviční karbonická macerace. Víno zraje v nerezových tancích, aby si zachovalo veškerou křupavost typického ovoce Beaujolais. POZNÁMKY K DEGUSTACI Intenzivní a hluboká rubínová barva s lesklými odlesky. Výrazné, nos nabízí kořeněné, opražené a vanilkové aroma, stejně jako ovocné tóny ostružin a višní. V ústech je útok plný harmonie, kulatý a lahodný. Patro odhaluje opražené a vanilkové chutě, smíchané s drobným černým ovocem. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Podávejte při teplotě kolem 15 °C k pečenému králíku, grilovanému steak nebo černému pudinku s opečenými jablky. Skvěle se také hodí k sýrům jako Délice de Bourgogne nebo Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir Vinice: granitové půdy – kontinentální klima
Roumaguet Sladké víno 2021 Bordeaux - Sladké bílé víno AOP Bordeaux

Roumaguet Sladké víno 2021 Bordeaux - Sladké bílé víno AOP Bordeaux

ORIGIN - TERROIR Sladké bílé víno z Bordeaux Roumaguet je výsledkem přísného výběru našich enologů, kteří vzdávají hold vznešeným terroirům Bordeaux. Apelace Bordeaux pokrývá plochu více než 40 000 hektarů, zahrnující celé Bordeaux vinice. Bohatství terroirů a blízkost k Atlantskému oceánu vytvářejí ideální podmínky pro výrobu výjimečných vín. VINIFIKACE Sklizeno v dokonalé zralosti Tradiční vinifikace v nerezových tancích Zrání v tancích ODRŮDY HROZNŮ 100% Sémillon POZNÁMKY K DEGUSTACI Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux odhaluje krásnou jasně žlutou barvu a ovocnou vůni s citrusovými a žlutými ovocnými tóny. Na patře nabízí lahodné chutě exotického ovoce a jemnou rovnováhu mezi sladkostí a kyselostí. Ovocný závěr přetrvává s příjemnou svěžestí.
P de Puisseguin Červené 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Červené víno AOP Puisseguin Saint-Emilion

P de Puisseguin Červené 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Červené víno AOP Puisseguin Saint-Emilion

PŮVOD Červené víno z Saint-Émilion Apelace Puisseguin Saint-Émilion se nachází na severovýchod od slavné vesnice Saint-Émilion. Tento historický vinice se rozprostírá v kopcovité oblasti, kde réva těží z dostatku slunečního svitu a chladných nocí, což zajišťuje dokonalou zralost hroznů. Vybrané naším enologem, P de Puisseguin čerpá z jílovito-vápencového terroiru, aby nabídlo plné a šťavnaté víno, které reprezentuje prestiž bordeauxských vín. VINIFIKACE Tradiční vinifikace v nerezových tancích. HROZNOVÉ ODRŮDY Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon OCHUTNÁVKA Jasná tmavě granátová barva. Ovocná vůně s aromaty černého rybízu, ostružin a morel. Kulatá, vyvážená a přetrvávající chuť s zralými a teplými tříslovinami. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍNA Lze vychutnat s hovězím steakem, pečeným vepřovým masem s švestkami nebo zralým sýrem. Podávejte při 18°C. OCENĚNÍ 2012: Bronzová medaile na IWC 2013.