Reuza Extra Virgin vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd, které mají poměrně odlišné účinky: olivy Biancolilla a Taggiasca.
Extra panenský olivový olej
· 100% italský olej – studeně lisovaný
· Získaný z oliv Biancolilla a Taggiasca
· Sladký a aromatický, vynikající dochucovadlo na saláty a čerstvou zeleninu,
Reuza je vysoce vybraný produkt: kombinuje aromatické tóny olivy Biancolilla se sladkostí olivy Taggiasca.
Výsledek je překvapující a velmi příjemný.
Název „Reuza“, což znamená růže v ligurském dialektu, odkazuje na voňavý olej, stejně jako květina.
Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Lisování oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem.
kód:REU .75
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Patentovaný ferma-anta je novinkou, která má potenciál revolučně změnit trh v tomto odvětví. Je to jediný ferma-anta, který působí bez ohledu na to, zda se jedná o dorazovou lištu, sloupek nebo dvojité dveře, a má milimetrovou regulaci od 0 do 124 mm, díky použití speciálních prodloužení.
Materiály použité na výrobu byly důkladně testovány specializovanými laboratořemi, stejně jako mechanismus fungování. Přísnost zkoušek nám umožňuje nabídnout vám produkt, který je trvanlivý a spolehlivý.
Produkt od společnosti Tecnometalsystem.
Šumivé víno s jemným a trvalým perlením, ve kterém vynikají květinové a ovocné tóny doprovázené příjemnou kyselinkou. Zbytkový cukr 6 g/l zdůrazňuje svěžest a mineralitu tohoto Prosecca Superiore, které je vždy vyrobeno z čistých hroznů glera vybraných z našich nejmladších vinic v San Pietro di Feletto.
Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně.
Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi.
Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí.
Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa.
Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Riviera Ligure DOP Extra Virgin Olive Oil
– Riviera dei Fiori
Italský olej, 100% Taggiasca olivy – Studený extrakt
Lucinasco, nacházející se na vrcholu kopce asi 500 m nad mořem, je jedním z nejkrásnějších měst v údolí Oneglia. Jeho olivové sady, které se rozprostírají pod městem, jsou složeny výhradně z olivovníků odrůdy Taggiasca a jsou proslulé svou zvlášť příznivou expozicí. Produkují olivy s nižším výnosem než na jiných místech v údolí, ale kvalita jejich extra panenského olivového oleje je vynikající.
Naše výběrové Riviera Ligure DOP je získáváno z oliv pocházejících z olivových sadů Lucinasco, lisovaných k dokonalosti v našem olejovém mlýně.
Studeně vyráběné a balené musí (nefiltrující) po jednoduché přírodní dekantaci.
Lahev je obalena listem zlatého papíru, který zajišťuje ochranu produktu před světlem.
kód:DOP .50