Produkty pro cínový acetát (2)

Allulóza

Allulóza

Allulóza, nízkokalorické sladidlo, patří do skupiny monosacharidů a přirozeně se vyskytuje v ovoci, jako jsou fíky, rozinky a jackfruit. Komerčně se vyrábí ze zdrojů, jako je kukuřice, a je známá svou sladkostí na úrovni 70 % ve srovnání s sacharózou, ale s nižším obsahem kalorií. S chutí podobnou cukru je oblíbená pro redukci kalorií a řízení hladiny cukru v krvi. Její nízký glykemický index ji činí vhodnou pro diabetiky a diety s nízkým obsahem sacharidů. Allulóza také podporuje ústní zdraví, protože nepodporuje vznik zubního kazu, a vykazuje stabilitu při pečení a vaření, což ji činí univerzální pro různé produkty. Molekulární vzorec: C6H12O6 CAS č.: 551-68-8
Makaróny/Pasta

Makaróny/Pasta

Jagada spolupracuje s výrobci nizozemských a tureckých špaget a těstovin. Naše produkty jsou vyrobeny ze 100% semoliny z tvrdé pšenice pod certifikáty kvality.