Produkty pro carex ruční mytí (4)

Extrakt z Cordycepsu (Houbový) 10:1 50g

Extrakt z Cordycepsu (Houbový) 10:1 50g

Adaptogeny jsou netoxické rostliny, které se vyznačují specifickým účinkem na lidské tělo a mysl. Obecnou vlastností všech adaptogenů je odstraňování účinků stresu a přizpůsobení těla nepříznivým vnějším podmínkám. Manifoldio čínské <em>(sínese Cordyceps)</em> je parazitická houba z rodiny Dyczniki, s charakteristickým tvarem plodnic, které připomínají hůlku. Je to endemický druh, typický pro tibetské výšiny a Himaláje. Cordyceps je po staletí známý a využívaný v čínské medicíně, kde je nazýván "zázračným lékem". V té době se používal jako přípravek, který podporuje léčbu onemocnění ledvin, jater, srdce a plic. Nejprve se připravoval odvar, který obnovoval sílu a energii. Po léta se používal k potírání demence, stárnutí těla a zlepšení fyzické kondice.
Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá rýže po uvaření nabírá fialový odstín, a proto je také nazývána fialovou. Stejně jako hnědá rýže je neloupaná, a proto je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než jiné rýže, od půl hodiny do hodiny, vždy bude jemně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, např. rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, a tím nás chrání před záněty a mnoha onemocněními a zpomalují stárnutí buněk. &nbsp;<strong>Složení:</strong> hnědá rýže&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 1498kJ/354kcal - 18% DDD* Tuky 3,2g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g - 4% Sacharidy 72g - 28% z toho cukry 0,7g &lt;1% Bílkoviny 7,7g - 15% Vláknina 3,1g Sůl 0,03g &lt;1% *DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong> Rýži propláchněte studenou vodou.
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Extrakt z Cordycepsu (houbový) 10:1 50g

Extrakt z Cordycepsu (houbový) 10:1 50g

Adaptogeny jsou netoxické rostliny, které se vyznačují specifickým vlivem na lidské tělo a mysl. Hlavní vlastností všech adaptogenů je zmírnění účinků stresu a adaptace organismu na nepříznivé vnější podmínky. Maczužník čínský <em>(Cordyceps sinesis)</em> je parazitická houba z čeledi maczužníkovitých, s charakteristickým tvarem plodnice, připomínajícím maczugu. Je to endemický druh, typický pro Tibetskou náhorní plošinu a Himaláje. Cordyceps je známý a využívaný v čínské medicíně po staletí, kde je nazýván „zázračným lékem“. V současnosti se používá jako přípravek podporující léčbu onemocnění ledvin, jater, srdce a také plic. Především se z něj připravoval nálev, který obnovoval vitalitu a síly. Již léta se používá k prevenci demence, stárnutí organismu a také k zlepšení fyzické kondice.