Produkty pro ceny adm obilovin (8)

Mandlové vločky 250g

Mandlové vločky 250g

Přírodní mandle, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a tím mají prospěšné účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, látku, která zastavuje oxidační procesy, čímž uvolňuje cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu: vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor.&nbsp;<strong>Složení:</strong> mandle&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2489kJ/602kcal - 30% DDD*Tuky 50,6g - 72% z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g - 20%Sacharidy 9,5g - 4% z toho cukry 5g - 6%Bi
Pšeničné otruby - Krmivo pro zvířata

Pšeničné otruby - Krmivo pro zvířata

Název produktu: Pšeničné otruby Vlhkost 14% max Celulóza 8% max Bílkoviny 12% min Hrubý popel 6% max Škrob 30% min
Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy
Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselá syrovátková prášek (AWP) je vedlejší produkt výroby sýra nebo kyselé kasein. Vyrábí se sušením čerstvé syrovátky získané z měkkých bílých sýrů. Mikrobiální fermentace snižuje použití mikrobiálního mléka a přeměňuje laktózu na kyselinu mléčnou. Kyselá syrovátková prášek se používá především při výrobě ricotty a syrovátkového másla. Také se používá jako ingredience v mnoha zpracovaných potravinách, jako je chléb, sušenky, maso, pečivo a hotová jídla. Kyselá syrovátková prášek se také nachází v čokoládě a cukrovinkách. Produkt nabízený společností Foodcom může být také použit při výrobě krmiv pro zvířata. Je to populární ekonomická alternativa k sladké syrovátkové prášku v krmivu pro selata. Kyselá syrovátková prášek se také používá v náhražkách mléka s nízkým pH.
Citrát sodný E331 - Potravinářské přísady

Citrát sodný E331 - Potravinářské přísady

Citrát sodný E331 - Potravinářské přísady
Mandlové Flaky 250g

Mandlové Flaky 250g

Lískové ořechy, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a mají tedy pozitivní účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, který zastavuje oxidační procesy, čímž čistí cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> mandle & nbsp; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.
Nesolené Arašídy 1000G (2x 500g)

Nesolené Arašídy 1000G (2x 500g)

Arašídy, také nazývané arašídové ořechy nebo buráky, se na pozadí ostatních ořechů vyznačují nejvyšším obsahem bílkovin. Ve skutečnosti však buráky nejsou ořechy, ale semena luštěnin, což vysvětluje jejich vysoký obsah bílkovin. Tyto ořechy pocházejí z Jižní Ameriky, pravděpodobně z Brazílie. Arašídy jsou poměrně kalorické - 100 g obsahuje téměř 600 kalorií. Jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny, které mají pozitivní vliv na srdce, regulují hladinu cukru v krvi a krevní tlak. Arašídy také obsahují značné množství vitamínu E, který je silným antioxidantem, a vitamíny skupiny B, zejména kyselinu listovou a niacin. Obsahují také zinek, fosfor, hořčík, selen, vápník a železo. Jsou pokladem vlákniny a argininu - aminokyseliny, která je velmi důležitá především pro sportovce, protože zvyšuje prokrvení svalů a jejich vytrvalost během tréninku. &nbsp;<strong>Složení:</strong> pražené arašídy bez soli &nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100 g</strong>