Produkty pro ceny reklamního zrna (5)

Červená proso - Cereálie

Červená proso - Cereálie

Proso je jednou z nejstarších pěstovaných rostlin v Eurasii. Proso začalo být pěstováno přibližně před 7000 lety a je to cenná obilná plodina. Zrno (nazývané proso) se používá k výrobě polévek, cereálií a dalších kulinářských produktů; je to cenná krmná surovina pro drůbež. Růstové období trvá od 60 do 120 dnů. Rostlina je teplomilná a odolná vůči suchu, stejně jako vůči salinizaci půdy, ale netoleruje kyselé půdy. Výnos činí 1417 centnerů na hektar. Sláma a zelená hmota se používají jako krmivo pro hospodářská zvířata. V Rusku se pěstuje převážně v aridních oblastech Volhy a Centrální černozemní oblasti. Prakticky bezlepkové, proto může být doporučeno lidem trpícím celiakií, vrozenou nemocí způsobenou intolerancí na některé obilné plodiny. Proso stimuluje tvorbu krve. Proso kaše je indikována při hypertenzi a onemocněních kardiovaskulárního systému.
Pohanková mouka

Pohanková mouka

Mouka z prosa se široce používá jako potrava pro malé děti a jako dietní produkt. Tato mouka je také užitečná, protože je vynikajícím zdrojem draslíku. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Loupané piniové oříšky - Jádro piniových oříšků

Loupané piniové oříšky - Jádro piniových oříšků

Naše továrna Siberia Gold zpracovává piniové oříšky na jádra. Exportujeme čerstvé piniové oříšky. Můžeme nabídnout vakuově balené loupané piniové oříšky ze skladu v Rusku a ze skladu v Německu.
Celozrnná žitná mouka

Celozrnná žitná mouka

Nejpoužívanější využití žitné mouky je její použití na výrobu chleba. Často se také používá na výrobu koláčů, palačinek, muffinů, dortů a dalších pečiv. Žitná mouka se vyznačuje svou jedinečnou vůní a nižším obsahem kalorií, proto si získala popularitu mezi lidmi, kteří dodržují dietu na hubnutí. Žitná mouka obsahuje vitamíny B, PP a vitamin E, což je zdroj mládí a krásy. Další vlastností této mouky je, že je celozrnná, tj. při mletí se skořápka, která obsahuje různé vitamíny a minerály, neodděluje od zrna. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Hnědá rýžová mouka

Hnědá rýžová mouka

Surovina pro tuto mouku je hnědá rýže, která obsahuje velké množství vlákniny. V hnědé rýži je také mnoho vitamínů skupiny B. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g