Produkty pro cotopaxi allpa (4)

Draselný sorbát

Draselný sorbát

Kaliumsorban je vysoce účinný, bezpečný a netoxický konzervant pro potraviny. I když je kaliumsorban jedním z mnoha konzervantů na trhu, patří mezi nejlepší, protože je neškodný a univerzální. Kaliumsorban se většinou vyrábí synteticky. Je to bez chuti a zápachu prášek. Podle FDA je považován za bezpečný pro použití, protože se v těle rozkládá na vodu a oxid uhličitý. Je zařazen na seznam konzervantů, které mohou být používány v kosmetických prostředcích s omezeními. Jeho maximální povolená koncentrace v konečném produktu činí 0,6 %, počítáno jako kyselina sorbová. Nejlépe funguje v kyselém prostředí, jinak jsou jeho vlastnosti mnohem slabší.
Carbo Gastronatural

Carbo Gastronatural

CARBO Gastronatural je vysoce kvalitní přírodní doplněk stravy v kapslích Vcaps (vegetariánských), určený pro osoby trpící častým nadýmáním, pocitem plnosti po jídle nebo říháním. Unikátní složení bylinných extraktů podporuje správnou funkci trávicího systému a střev. Extrakt z artyčoku stimuluje produkci trávicích šťáv a funkci jater a žlučových cest. Extrakt z kopru snižuje nadýmání, zatímco extrakt z anýzu podporuje trávicí komfort a pomáhá zbavit se pocitu plnosti. Meduňka má příznivý vliv na zdraví trávicího systému a střev a také snižuje říhání a nervové napětí v žaludku a střevech. Extrakt z ostropestřce mariánského podporuje produkci žluči a regeneraci jaterních buněk a tkání. Také reguluje trávení.
Laktóza

Laktóza

Laktóza je přírodní mléčný cukr. Tvoří 3,5 % - 5,0 % kravského mléka a lze ji extrahovat filtračním procesem. Poté je laktóza krystalizována a drcena. Velikosti zrn jsou rozděleny podle síta. Foodcom může svým obchodním partnerům dodávat různé velikosti částic vhodné pro různé aplikace. Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro potraviny a krmiva díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její nízká cena, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a výživovém použití.
Laktóza

Laktóza

Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro aplikace v potravinách a krmivech díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její rentabilita, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a nutričním použití.