Produkty pro cukr a koláče (5)

Bílý Rafinovaný Cukr - Cukr

Bílý Rafinovaný Cukr - Cukr

ICUMSA: 45 RBU. Fit for Human Consumption. Polarizace: 99,80 % min. Vlhkost: 0,04 % max podle hmotnosti. Obsah popela: 0,04 % max podle hmotnosti. Rozpustnost: 100 % suché/volně jemně tekoucí. Radiace: Normální v mezinárodně přijatelných limitech. Úroda: Aktuální. Magnetické částice: 4 mg/kg. SO2: 70 mg/kg. Barva: Jiskřivě bílá maximálně 45 Icumsa útlumových jednotek (Icumsa metoda). Granulace: Jemný standard. Popel elektricky: 0,04 % max. (na základě suché hmotnosti) Vodivost. Oxid siřičitý: 20 mg/kg min. Usazeniny: Žádné. Zápach: Bez jakéhokoli zápachu. Reducující cukr: 0,05 % max podle hmotnosti. HPN Staph Aureus: Nula. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Sacharóza (Bílý Cukr)

Sacharóza (Bílý Cukr)

Sacharóza, také známá jako bílý cukr nebo stolní cukr, se získává z cukrové řepy nebo cukrové třtiny. Je to disacharid, který patří mezi jednoduché sacharidy. Produkt se nachází ve formě bílých, homogenních, zrnitých krystalů bez hrudek nebo kusů a má charakteristickou sladkou vůni a chuť cukru. Sacharóza je snadno rozpustná ve vodě a může rychle rekristalizovat. Produkt nabízený společností Foodcom nepochází z geneticky modifikovaných rostlin.
Trubky z cukrové třtiny

Trubky z cukrové třtiny

Výroba ekologického polyethylenu, který používáme, je spojena se snižováním oxidu uhličitého v atmosféře – výroba každého kilogramu tohoto materiálu znamená absorpci 3,09 kilogramu CO2 z ovzduší. Kromě toho pochází až 80 % energie potřebné k výrobě ekologických stlačitelných tub z obnovitelných zdrojů energie! Používáním tub z cukrové třtiny skutečně přispíváme ke snižování skleníkového efektu a ochraně přírody!
Cukr z řepy z Polska

Cukr z řepy z Polska

Prodáváme cukr z cukrovaru KSC v Polsku, balíme ho do obalů podle vašeho přání, které si můžete sami navrhnout.