Produkty pro cuppini italy (5)

Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Dalya Pepperoni Pizza

Dalya Pepperoni Pizza

Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo Jemná Pepperoni Pizza: Pikantní Tanec Chutí Jemná Pepperoni Pizza, speciální řada Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo, nabízí zážitek, který posouvá hranice chuti. Tato pizza je připravena pokrytím tenkého těsta pikantními plátky pepperoni a mozzarelly. Okouzlující patro svým pikantním a horkým chutí, tato příchuť je kandidátem na to, aby se stala nepostradatelným pokrmem pro milovníky pizzy. Připravená se zdravými a přírodními ingrediencemi, Jemná Pepperoni Pizza je volba, kterou můžete konzumovat s klidným svědomím díky kvalitním materiálům. Vyzkoušejte Jemnou Pepperoni Pizzu a zažijte pikantní tanec chutí a užijte si chuť. %100 Originální Italský Recept: Ručně vyrobená italská delikatesa pro bezkonkurenční chutě Itálie
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.