Produkty pro curry (19)

Kešu ořechy s rozmarýnem a CURRY

Kešu ořechy s rozmarýnem a CURRY

Kešu ořechy s rozmarýnem a kari Oblíbené koření The Nutty Farmer je bezpochyby kari. Skvělý pomocník pro váš mozek, tento žlutý prášek se dokonale snoubí s rozmarýnem. Oblíbená aktivita The Nutty Farmer? Koupání s přáteli v přírodní bazénu na jeho zahradě. Proto spojil dvě věci, které má nejraději, aby vytvořil chuť "Krokodýlí kari". A ne, žádný krokodýl nežije v jeho bazénu. Jen nafukovací!
Pikantní kari

Pikantní kari

Kari je označení, které se používá pro směsi koření, které slouží jako příprava pro pokrmy, a nemělo by se zaměňovat s listem kari, který je samostatným kořením. Tato směs koření obsahuje ingredience, které dodají vašemu pokrmu sladkou, pikantní a výraznou chuť, díky hořčičným semínkům, paprice, pepři a zázvoru. Pokud máte rádi pikantní jídla, pikantní kari Sartha vám přinese veškerou chuť, po které toužíte. Kari nabízí mnoho výhod, neboť jeho četné ingredience z něj činí bohatou směs: – Podporuje vstřebávání živin a minerálů – Napomáhá trávení – Pomáhá v boji proti nachlazení Čistá hmotnost: 50 g Původ: Vícezdrojový
Kari omáčka

Kari omáčka

Poloskvělá žlutá kari omáčka s mírně pikantní chutí a kousky kari. Ideální omáčka pro základní pokrmy s kuřetem nebo krevety, také v kornetech. Může být obohacena smetanou. Existuje nekonečné množství kari, které jsou součástí gastronomie indického poloostrova (Indie, Pákistán, Nepál, Maledivy), v jihovýchodní Asii, Číně, na Fidži, v Koreji, Japonsku atd. Nicméně, zmínit je všechny by vyžadovalo vydání objemné knihy.
Nakládané Papriky

Nakládané Papriky

Nakládané Chili Papričky Ref: SAL046 Objem: 180 ml
100 % přírodní indické kari

100 % přírodní indické kari

Toto jemné kari není pálivé, je tradičním a harmonickým směsí několika koření, mezi kterými jsou hlavní zázvor, koriandr, kardamom, hřebíček, pískavice, hořčičné semínko, anýz, fenykl, česnek a především kurkuma, která mu dodává jeho charakteristickou žlutou barvu. Použití indického kari v kuchyni: Toto kari se používá k přípravě krémových kari omáček k podávání: kuřeti, rybám, zelenině… Často se používá v receptech na bázi masa, drůbeže a také mořských plodů, jako jsou krevety, mušle nebo krabi. Přínosy indického kari: Velmi dobrý obsah antioxidantů, stimuluje trávicí systém, bohaté na hořčík, zdroj manganu. Vitamíny E a K pro prevenci kardiovaskulárních onemocnění.
Gujarati kari - Směsi koření

Gujarati kari - Směsi koření

Gujarat je provincie nacházející se na západě Indie, známá především jako rodiště Mahátmy Gándhího. Kuchyně Gujaratu se vyznačuje jemnějšími a bohatšími směsmi koření, s pokrmy, které jsou sušší, na rozdíl od jiných provincií, kde dominují omáčkové pokrmy. V kuchyni této oblasti se zřídka používá smetana nebo mléko, takže aroma různých koření obklopuje patro a šíří dokonale vyváženou směs vůní. Proporce: 5g/osobu
Mild Curry VCOOK 02.38.62.20.97 orleans@etiketbio.fr

Mild Curry VCOOK 02.38.62.20.97 orleans@etiketbio.fr

Reference 3417960007579 Pro orientální kuchyni, ryby a drůbež... Složení: Kurkum, koriandr, zázvor, skořice, pískavice, cibule, černý pepř, kmín, hřebíček, muškátový oříšek
Kari risotto - Slané

Kari risotto - Slané

Bez konzervantů a s méně než 1,5 % tuku. Tento risotto potěší vaše chuťové pohárky. Použité suroviny jsou nejlepší dostupné na trhu (rýže Carnaroli, hříbky extra, sušená nasekaná zelenina). Používáme kousky zeleniny spíše než zeleninové prášky. Balení bylo vybráno tak, aby bylo obsah viditelný a atraktivní. Řada risotto vám umožní vypadat jako skutečný šéfkuchař za pouhých 16 minut vaření. Princip vaření je podobný jako u rýže pilaf, což znamená, že se nejprve rýže lehce osmaží na tuku (tostatura, pražení) před vařením s tekutinou (často zeleninovým, houbovým, masovým nebo rybím vývarem). Nicméně, risotto se liší od rýže pilaf tím, že tekutina je poté absorbována po malých dávkách (přibližně 7 zalití) až do úplného uvaření.
Snack Aperitiv - Snack Deli Delhi - Zázvor Kari Kokos - 2,5Kg

Snack Aperitiv - Snack Deli Delhi - Zázvor Kari Kokos - 2,5Kg

Meyva, prémiová značka sušeného ovoce - Srdcové pražení našich sušených plodů - Bez barviv - Bez konzervantů - Bez přidaného oleje - Pražení v naší dílně v Rungis.
Kari listy

Kari listy

Považována za pocházející z dalekých krajů, protože má svůj původ v západní Asii, dnes ji najdeme především v Indii, Thajsku, Malajsii a od roku 1828, kdy došlo k imigraci indických pracovníků, na ostrově Réunion a Mauriciu. Tento strom může měřit mezi 4 a 10 metry na výšku a jeho malé bílé květy příjemně provoní okolí. V slaných pokrmech curry nejlépe vyjadřuje bohatství svých aromat: Maso, ryby, vejce, polévky nebo restovaná zelenina, zapečené pokrmy, koláče… Curry z jehněčího, kuřecího, rybího… tolik chutných pokrmů, které lze připravit s tímto typickým kořením. Curry také velmi dobře vyjadřuje bohatství svých aromat se smetanou, v rybí nebo mušlové polévce, s rybami a korýši, bílým masem, bramborami, rýží, těstovinami, omeletami, majonézou, vejcem na hnízdečku. Skvěle se také hodí k zelenině nebo ovoci.
Alžírská polévka

Alžírská polévka

SPECiÁLNÍ RAMADÁNSKÁ POLÉVKA Ingredience pro 6 porcí 350 g jehněčí, skopové nebo telecí plece 1 střední cibule 1 střední brambor 1 malá mrkev
Pikantní Kari

Pikantní Kari

Koření Curry Ref: EPI004 Obsah: 100 g
Malý Sáček - Snack Deli Delhi - Zázvor Kari Kokos - 20X50G

Malý Sáček - Snack Deli Delhi - Zázvor Kari Kokos - 20X50G

Meyva, reference pro sušené ovoce. Máte malý hlad? Malá chuť - Bez barviv Bez konzervantů Bez přidaného oleje Pražené v naší dílně v Rungis.
Madras kari - Směs koření

Madras kari - Směs koření

Madras kari je náš nejjemnější kari mix! Je také nejpopulárnější mimo Indii. Tento mix obsahuje všechny tyto jemné tóny kardamomu, zázvoru, kurkumy a fenyklu, které jsou často potlačeny pálivostí v jiných silnějších kari.
Pikantní houbová omáčka

Pikantní houbová omáčka

Pikantní Sleďové Filety Ref: SAL055 Obsah: 200 g
Kuřecí Nuggets

Kuřecí Nuggets

KUŘECÍ NUGGETY BEIGNET SACHET 800g
Střední kuskus

Střední kuskus

5 kg sáček
Kus steaku

Kus steaku

Sáček steakového řezu 2,5 kg
Libeček

Libeček

Livèche, nebo také ache horské, je kořenící rostlina, jejíž listy připomínají listy celeru a mají podobnou chuť. Livèche se dokonale hodí k zeleninovým polévkám, syrové zelenině a salátům a zvýrazňuje chuť tučných ryb. Šťastně ochucuje také hovězí polévku, ve které má výhodu, že lépe odolává vaření než celer. V nálevu má diuretické vlastnosti.