Produkty pro cytrizin-salf (7)

Chlorid sodný

Chlorid sodný

Chlorid sodný je anorganická chemická sloučenina patřící do skupiny chloridů, sůl kyseliny chlorovodíkové a sodíku. Je hlavní složkou stolní soli, soli na vaření a silniční soli. Technologický proces získávání soli vařením zahrnuje tepelnou koncentraci slané vody a krystalizaci soli z této vody. V přírodě se vyskytuje jako minerální složka a tvoří ložiska kamenné soli nazývané halit. Chlorid sodný se vyskytuje ve formě jemného krystalického bílého prášku, který má charakteristickou slanou vůni a chuť. Vykazuje silné hygroskopické vlastnosti. Produkt nabízený společností Foodcom není geneticky modifikovaný. Foodcom také nabízí sůl pro výrobu piva potravinářské kvality bez protispékavých látek.
Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX) - Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX)

Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX) - Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX)

Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX)
Kyselina citronová, 1Kg sáček

Kyselina citronová, 1Kg sáček

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 100 000Kg / měsíčně Minimální objednávková množství: 1 krabice x 20 x 1Kg / 1 x 25Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 1 krabice x 20 x 1Kg
CitruSyn®

CitruSyn®

Nové CitruSyn® je 100 % čisté a ryzí L-Citrullin - vysoce účinná aminokyselina s neuvěřitelně širokým spektrem účinků. Přináší znatelné zvýšení výkonu, zpomaluje únavu svalů, zlepšuje příjem kyslíku v cévách a podporuje růst svalů. CitruSyn® je ve své čisté formě tak vysoce účinné, protože je to jediné L-Citrullin na trhu bez příměsí malátu nebo jiných syntetických látek. Efektivní univerzální pomocník mezi stimulanty výkonu!
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 100 000 Kg / měsíčně Minimální objednávková množství: 1 x 25 Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 25 Kg pytel
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.