Produkty pro definice apostillu (3)

Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
L-Tryptofan

L-Tryptofan

L-Tryptofan slouží pro uvolněný spánek a více energie během dne. L-Tryptofan má schopnost se v těle přeměnit na serotonin. Ten slouží jako výchozí látka pro spánkový hormon melatonin. Tryptofan je mimo jiné v Německu schválen jako léčivo pro léčbu poruch spánku. L-Tryptofan je lék, který není na předpis, a doporučuje se v dávce 500 mg.
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků