Jablečný ocet s senem
Elaboroval jsem ve spolupráci s Denisem Maréchalem, bývalým šéfkuchařem a vášnivým milovníkem kyselých chutí, znovuobjevte chutě jablečného octa a nechte se unést touto jemnou kombinací: kyselostí jablečného octa, spojenou se sladkostí medu a bylinkovými tóny sena.
Přírodní produkt, mírně filtrovaný a nepasterizovaný, udělejte z octa každodenní reflex v kuchyni a využijte jeho nespočetné výhody (podle lékařské literatury by měl být prospěšný mimo jiné pro regulaci hladiny cukru v krvi, usnadnění trávení, tonizaci pleti…)
Pro vylepšení vašich kulinářských příprav bude ideální jako zálivka na saláty, na marinování nebo deglazování bílé maso, dokonalé pro dezert…
Pro originální a chutné pokrmy kolem sena, nezapomeňte ho spojit s dalšími produkty naší řady: sirup, bylinný čaj ze sena…
Tento přírodní jablečný ocet není pasterizovaný (to znamená, že nebyl zahříván na vysokou teplotu...