Produkty pro dobře vrtání (3)

Panatella

Panatella

V přechodu na ekologické zemědělství. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulačních nerezových tancích, časté tlačení, pravidelné míchání. Zrání vína v dubových sudech, zrání v nerezových tancích, míchání, tradiční korkový uzávěr, pravidelné míchání. Hlinito-vápencové půdy. Oko Purpurová barva, jasná, granátové odlesky. Nos Dřevitý, elegantní, ovocný. Ústa Harmonické, jemné, sametové, jemné tóny černé lanýže, tóny ostružin, tóny opékaného chleba, bohaté dřevité tóny, jemné třísloviny, přesné třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso v omáčce, Cassoulet Teplota podávání: 8° - 10° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

V srdci zachovalého přírodního prostředí, na kopcích Aspres. Domaine Rossignol pečlivě vyrábí vína ručně.
Château Tourril

Château Tourril

V přechodu na ekologické zemědělství. Noční sklizeň. Fermentace v termoregulační nerezové nádobě, lisování. Zrání v termoregulační nerezové nádobě, zrání na kalech, technický korek z korku. Hlinito-vápencové půdy. Oko Barva růžová, světlá, s růžovými odlesky. Nos Ovocný, intenzivní, jemné citrusové aroma, lehké aroma čerstvého ovoce. Ústa Aromatické, štědré, široké, lehké tóny růže, lehké tóny citrusů, štědré tóny třešní, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, tukové třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Párování pokrmů a vína Studené předkrmy, krevety na grilu, grilované červené maso, asijské speciality, dezerty s červeným ovocem. Barva: Růžová Odrůda: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Objem: 300 cl (láhev)