dodavatelé černých oliv - krájené černé olivy z Egypta
Olivy se sbírají ze stromů a třídí se, aby se odstranily poškozené nebo nezralé kusy.
Jsou omyty, aby se odstranily nečistoty a zbytky, poté se odstraňují pecky. To může být provedeno strojově nebo ručně, v závislosti na rozsahu výroby.
Po odstranění pecek se olivy krájí na rovnoměrné kousky pomocí krájecích strojů.
Nakrájené olivy se umisťují do slaného nálevu nebo konzervačních roztoků, aby se zlepšila chuť a prodloužila jejich trvanlivost. To může zahrnovat přidání bylin, koření a aromat.
Jakmile jsou nakrájené a naložené, olivy se balí do sklenic nebo plechovek. Balení může zahrnovat další slaný nálev nebo olej, aby olivy zůstaly vlhké a chutné.
Balené olivy se sterilizují, aby se zajistilo, že jsou bez škodlivých bakterií a mají delší trvanlivost.
Nakonec jsou sklenice nebo plechovky s nakrájenými černými olivami označeny informacemi o produktu a distribuovány maloobchodníkům nebo spotřebitelům.