Produkty pro domácí lék na bolest (8)

Ravioli Tortellini Mignon

Ravioli Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Uzená bufalo mozzarella DOP

Uzená bufalo mozzarella DOP

Uzená bufalo mozzarella DOP
Coppa Piacentina DOP

Coppa Piacentina DOP

Salume DOP na bázi vepřového masa, exkluzivní pro oblast Piacenza. Maso pocházející z krku prasete, ručně plněné do přírodního střívka a zrající alespoň 90 dní, má sladkou a příjemnou chuť a je hlavní hvězdou předkrmů a aperitivů.
EURO 7,50 ZA KG   Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 měsíců

EURO 7,50 ZA KG Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 měsíců

Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" zráný 14 měsíců je vysoce kvalitní gastronomický produkt, ideální pro ty, kteří hledají autentické italské uzeniny. Vyrobený tradičními metodami, nabízí bohatou a intenzivní chuť, perfektní pro předkrmy a gurmánské pokrmy. Balení po 2 kusech je ideální pro velkoobchodní prodej, zajišťující dostatečné zásoby pro restaurace a obchody s potravinami. S dlouhou trvanlivostí až do 25/10/26, je tento prosciutto spolehlivým a všestranným produktem, vhodným pro širokou škálu receptů. Perfektní pro ty, kteří milují italskou kulinářskou tradici, je nezbytnou ingrediencí pro ty, kteří chtějí přinést autentickou chuť do své kuchyně. Snadno použitelné a připravené k použití, je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitu a pohodlí. EURO 7,50 ZA KG KG 9.630 čistá hmotnost Minimální objednávka: 50 balení po 2 prosciuttech
Parmská šunka DOP

Parmská šunka DOP

Je to excelence našeho území a naše pýcha: k jeho výrobě používáme stehna těžkých italských prasat, solené ručně (vlhká sůl na kůži, suchá sůl na libovém mase). Po dobu tří týdnů prosciutto absorbuje sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců pomalu vysychá. Po umytí začíná zrání. Teď je na řadě mořský vzduch, který, než se dostane do údolí, ukradl na Apeninách balzámy lesů. Podle ročního období se otevírají okna a takto se pokračuje po dobu devíti měsíců. Poté se sestoupí do sklepa: konsorcium umístí dukátovou korunu na ochranu kvality po 12 měsících. Nám to nestačí: naše prosciutto bude čekat ještě 18-20 měsíců, kdy ucítíte jeho intenzivní, hlubokou, modulovanou sladkost, nikdy přeslazenou.
Parmazán - Bez kostí Parmazán

Parmazán - Bez kostí Parmazán

Agresivní cena za bezkostní Prosciutto di Parma
Panino Pinsato - Chuť

Panino Pinsato - Chuť

Ručně lisovaný sendvič, aby byl ještě měkčí a lépe stravitelný. Můžete ho péct buď na grilu, nebo v předehřáté troubě na 240°, dokud není hezky zlatý. Naplňte podle chuti; jakákoliv kombinace ho udělá ještě chutnější a aromatičtější.
EURO  8,00  AL KG SALAME PIACENTINO  DOP

EURO 8,00 AL KG SALAME PIACENTINO DOP

Salame Piacentino DOP je produkt z uzenářství, plněný, hrubě mletý, získaný z libových částí a malé procento tučných částí prasat patřících k plemenům Large White a Landrace Italiana, Duroc nebo jiným plemenům kompatibilním s italským těžkým vepřem. GR 0, 591 CENA ZA KG EURO 8,00 BALENÍ PO 5 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 5 KS EXPIRACE 29/09/2025